Džip pripada poznatom biznismenu? Novi detalji nesreće kod Bačkog Petrovca u kojoj je poginula majka 3 dec

Uncategorized

Kod Bačkog Petrovca danas se dogodila teška nesreća, a ono što je ostalo od oba automobila “mercedesa” i “fiat multipla” koji su učestvovali u sudaru uliva jezu.

Podsetimo, crni mercedes koji je izazvao nezgodu kod Bačkog Petrovca u kom je poginula žena 38 dok su teško povređena deca od 7,9 i 12 godina kao i muškarac star 36, pripada jednom poznatom biznismenu iz Bačkog Jarka.

Međutim kako prenosi Blic, on se nije nalazio u vozilu, već je automobil pozajmio prijatelju, ali dvojica muškaraca koja su se nalazila u mercedesu, ne žele da priznaju koji je upravljao vozilom, a jedan od njih navodno je pokušao da peške pobegne sa lica mesta.

Kako se vidi na fotografijama i automobil u kom je poginula žena je ceo zgužvan, od prednjeg dela nije ostalo apsolutno ništa.

Delovi su pootpadali sa automobila

Podsetimo, u saobraćajnoj nesreći je poginula žena (38), inače majka tri povređene devojčice od 7,9 i 10 godina. Dve su zadobile teške telesne povrede. U nesreći je povređen i muškarac (36).

Na svu sreću, oni su van životne opasnosti.

Do nesreće je došlo na ulazu u Bački Petrovac iz pravca Novog Sada, a oba automobila koja su učestvovala u sudaru, smrskana su do neprepoznatljivosti.

Pretpostavlja se da je nezgodu izazvao mlađi muškarac koji je upravljao Mercedesom.

(Telegraf.rs/Blic)