Dan koji su svi čekali: Saša Popović ponovo u Zvezdama Granda, evo šta kaže…

Showbizz

Dan koji su svi čekali: Saša Popović ponovo u Zvezdama Granda, evo šta kaže…

Povratak Saše Popovića u Zvezde Granda poznat

Saša Popović, tvorac Granda i alfa i omega muzičkog takmičenja Zvezde Granda, u poslednje vreme ima zdravstvene probleme, pa se iz tog razloga nije pojavio na snimanju prvih epizoda pomenutog takmičenja. Povratak Saše Popovića u Zvezde Granda bio je neizvestan sve do danas, kada je Snežana Đurišić otkrila kada ćemo ga ponovi videti u stolici moderatora.

Iako je Vesna Milanović, menadžerka Granda izjavila, da Saša nije u bolnici, da će se uskoro vratiti u Zvezde Granda, brojni mediji su pisali da je Popović u veoma teškom stanju, te da ga nećemo skoro gledati na televiziji.

Povratak Saše Popovića u Zvezde Granda više nije tajna
– Sašu vrlo brzo očekujemo. Saša je trenutno odsutan, ali samo trenutno, zbog njegovog zdravstvenog stanja, ali će nam se brzo priključiti i onda će vam i on sam reći sve na tu temu. Saša sve prati, ništa nismo uradili u Grand produkciji, a da Popović to nije ispratio, u kontaktu smo svakodnevno, imamo njegovo zeleno svetlo ili nemamo u zavisnosti koliko smo bili profesionalni ili nismo, ali naravno da je upućem i da njegovog tim to nadgleda i dobro radi – rekla je Vesna, pa dodala:

– Nije u bolnici. On je celo leto vredno radio, audiciju bio je u Boegradu, Nišu, Tuzli, Sarajevu, celog leta spremao sve, cela sezona je završena do onog momenta kada kandidati treba da ispadaju – zaključila je Milanović.

Ipak, mnogi nisu poverovali u ovu njegovu priču, iako su istu potvrdili Đorđe David i Voja Nedeljković, koji je menjao Sašu tokom odsustva.

Međutim, teško da neko može da ne poveruje u reči Snežane Đurišić, jer je poznato da je ona osoba koja ništa ne govori tek tako. A, upravo ona je otkrila kad možemo da očekujemo Sašin povratak.

– Saša Popović nam se pridružuje uskoro, jer je zbog zdravstvenih razloga odsutan. Željno čekamo to sledeće snimanje. On dolazi na sledeće snimanje – otkrila je Snežana danas.

(AUTOR: SVET IZVOR: KURIR)