“Najveća propast je što nisam uradila INTERVJU SA KASANDROM NA ŠPANSKOM” Jovana Jeremić o popularnoj glumici: “Ona je tad kupila prnje”

Showbizz

Latinoamerička glumica Koraima Tores nekoliko dana je bila u Beogradu zbog poslovnog angažmana, a voditeljka Jovana Jeremić nije uspela da uradi intervju sa njom.

Naime, Jovana Jeremić je u jutarnjem programu otkrila da je imala u planu da uradi intervju sa popularnom glumicom, ali se na kraju to nije dogodilo.

– Došla bila Kasandra… Najveća propast, odnosno neiskorišćena prilika producenata koji su je doveli, a ja to tvrdim, jeste što nisu stigli da ja uradim intervju sa Kasandrom na španskom. Bila je ta ideja, trebalo je da se sretnemo Kasandra i ja, međutim, nismo uspeli da se sretnemo, mislim da je ta ideja prekasno došla, ona je polako kupila prnje… To bi bio intervju koji bi srušio internet, al dobro treba sanjati, eh život je dug, šteta, rekla je Jovana Jeremić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NOVO VIKEND JUTRO (@jutrosadusom)

Čuvena Kasandra je deo “Igre sudbine”, a ekipa pomenute serije je organizovala proslavu na kojoj se pojavila i latino diva, te je bila odlično raspoložena.

Kasandra: “Srce mi kuca od ljubavi što sam u ovom gradu”
“Jako sam zadovoljna i zahvalna što ste svi vi ovde. Srce mi kuca od ljubavi što sam u ovom gradu i ovoj državi”, rela je ona i dodala da se sjajno oseća u Srbiji.

“Ovde su ljudi ljubazni puni ljubavi i poštovanja. Znaju da iskažu svoja osećanja i poštovanje na nežan način i osećam se lepo primljeno i dočekano. Kao kod kuće. Iz produkcije su nas vodili u jedan restoran i tamo je bila uživo muzika, bilo je prelepo”.

Jovana Jeremić dvaput tužila pevačicu koja joj je stala na put. BLIC.RS