Piksijev Orao postao otac i zbog toga propustio navijački spektakl: Sa lepoticom iz Pazara dobio devojčicu

Showbizz

Već četiri godine Srbija ima svog predstavnika na poziciji štopera u Nemačkoj, u klubu koji svoj status u Bundesligi već neko vreme čuva. Erhan Mašović je 25-godišnji povremeni reprezentativac naše zemlje koji je svoje prve velike fudbalske korake napravio u Čukaričkom.

Rođeni Pazarac je na Banovo brdo došao sa nepunih 15 godina, a napustio ga je sa 18 prešavši u Klub Briž kao veliko pojačanje. Nije u Belgiji dobio pravu šansu i u dva navrata je išao na pozajmice u Trenčin i Horsens, da bi se konačno skrasio u Bohumu i od 2022. odigrao pet mečeva u dresu Orlova kao posledicu svega.

Bivši mladi reprezentativac je propustio pravi spektakl u petom kolu Bundeslige i gostovanje u Dortmundu ekipi Borusije, ali za tako nešto je imao divan razlog.

Vodio je njegov klub 0:2, na kraju poražen sa 4:2, a pristalice su napravile sjajnu atmosferu, zasenivši i čuveni Žuti zid. Erhan je verovatno pratio dešavanja, ali je bio fokusiran na prelepe vesti. Njegov supruga Ajlana na svet je donela devojčicu.

Nazvali su je Hanem i Erhan će do sledećeg vikenda u potpunosti moći da se fokusira na stvar koja je još bitnija od posla, a to je porodica.

Inače, njegova lepša polovina Ajlana je prava lepotica i od avgusta prošle godine je u braku sa Erhanom.

(Telegraf.rs)