Najtužnija slika na umrlici, otac drži dečicu: Sahrana porodice poginule u Raškoj biće sutra u Novom Pazaru

Region

Stravična saobraćajna nesreća kod Raške, koja je odnela živote Danijela Lazovića i njegove troje dece – Lane, Luke i Mile, zavila je Novi Pazar u crno. Ova neopisiva tragedija ne samo da je pogodila porodice Lazović i Bugarić, već je dotakla srca svih sugrađana, koji su duboko potreseni nesrećom koja je odnela celu jednu mladu porodicu.

Bol i tuga koju su donele ove vesti ne može se rečima opisati.

Danijel Lazović, rođen 1991. godine, izgubio je život zajedno sa svojom decom:

Lana Lazović (2014-2024)

Luka Lazović (2017-2024)

Mila Lazović (2023-2024)

Kao otac i suprug, Danijel je bio poznat po svojoj posvećenosti porodici i ljubavi prema deci, a njihova smrt je ostavila neizbrisiv trag tuge u Novom Pazaru. Život ove porodice je ugašen u trenutku, a sugrađani sa nevericom i tugom prihvataju ovu strašnu sudbinu.

Ova tragedija je pogodila svako srce u Novom Pazaru. Suze i neverica su prisutne na svakom koraku. Grad je ujedinjen u boli, a sugrađani pružaju podršku ožalošćenim porodicama, nadajući se da će pronaći snagu u zajedništvu i molitvama. U ovim teškim trenucima, Novi Pazar se mora okupiti u što većem broju kako bi ispratio nevinu decu i njihovog oca na njihov poslednji počinak, ostavljajući iza sebe duboku tugu i bol koju će svi njihovi sugrađani dugo pamtiti.

(Telegraf.rs/sandzakdanas.rs)