Skandal! Fudbaler Zvezde visio sa džipa Bake Praseta noć pred derbi : “Ovaj je ludi! Ima da pogine čovek”

Showbizz

Fudbaler Crvene zvezde Lazar Jovanović šokirao je javnost tako što je bukvalno rizikovao život u noći između nedelje i ponedlejka, pred 174. večiti derbi protiv Partizana!

Naime, Jovanović se zakačio na merdevine džipa koji je vozio poznati jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, i tako “visio” dok je ovaj vozio ulicama Beograda.

Jovanović se u jednom trenutku pojavio u kadru snimka koji je Baka Prase pravio i upitao: “Ima li mesta za vožnjicu?”

Nakon što mu je ovaj rekao da jedino na merdevine može da se zakači, sin Milana Laneta Jovanovića, nekadašnjeg reprezentativca Srbije, je taj poziv prihvatio – što je šokiralo devojke koje su sedele unutra u džipu:

– On će stvarno da se zakači? Joj, zašto si mu to rekao!

Zatim je i Baka Prase dodao:

– Ovaj je ludi! Ima da pogine čovek. Stvarno, šta je ovo? Poginuće čovek, poginuće čovek, alooo.

Samom Jovanoviću je to očigledno prijalo, jer je konstantno vikao “vozi, vozi, gas, gas”, a onda je pitao da li možda ima mesta za njega u gepeku.

O potezu mladog Jovanovića, za kog se pominje da je budućnost srpskog fudbala, sudite sami. Mi ćemo samo dodati da je večiti derbi na programu u ponedeljak od 19 časova i da Zvezda ima problema sa bonus igračima zbog povrede Ognjena Mimovića. Sudeći po ponašanju krilnog fudbalera, nije on taj na kog bi crveno-beli moglid a se pouzdaju.

telegraf.rs