“KAMO SREĆE DA ME NISU IZVUKLI” Potresne reči majke poginule dece kod Ušća: Otkrila kako je došlo do stravične nesreće! (FOTO)

Uncategorized

“Jedva su me izvukli iz kola. Više od sat sam bila ispod kamiona, kažu i dva. Kamo sreće da me nisu izvukli!” Ovako kroz plač i jauke priča Mirjana Lazović, supruga Danijela Lazovića koji je sa troje dece i komšinicom juče stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Raške.

– Suvozač sam bila, svi se čude kako sam ostala živa. Joj majko, ima li Boga?! Nema sigurno čim je uzeo Danu i decu. Šta će mi život sada bez njih, sada mi ne treba. Joj, Dane, nismo se ovako dogovorili… Dogovorili smo se da spremamo slavu… Joj što će mi život sad bez njih – zakukala je majka koja je u sekundi ostala bez troje dece i supruga.

Ona je ispričala kako je došlo do jezive tragedije.

Taj vojnik u vozilu je išao pravo na nas, kao da hoće da nas ubije. Ako verujete, nit se znalo kada je bio kod sivih kola, a kada je bio tu kod nas. Muž je pokušao da izbegne, ali nije mogao. Išao je na sred ulice. Ne znam da li je zaspao ili je bio pijan, ubio mi je troje dece. Celu porodicu mi je ubio! Ako ima pravde, nikad da ne izađe iz zatvora! Proklet bio! Joj crni jadi, zbog njegovog pijanstva, meni je ubio celu porodicu. Joj živote, joj deco, sestro… Ne dao Bog nikome – proklinje Mirjana vozača vojnog oklopnog vozila.

Mirjani su pokušali da daju infuziju, ali nisu uspeli. Ima ranu na čelu i zavijena joj je desna ruka.

Ona je na ličnu odgovornost izašla iz bolnice, a pravo čudo je kako je preživela stravičnu nesreću kada je oklopno vozilo Vojske preteklo kolonu i udario u njihov “ford”.

Poginula skoro cela porodica, vozač vojnog vozila uhapšen

Podsetimo, u subotu je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći putničkog automobila “ford fokus” sa vojnim vozilom PASARS kod Ušća, na putu Kraljevo – Raška, poginulo troje mališana starosti od 10, 7 i jedne godine. Stradao je i njihov otac Danijel L, kao i komšinica Dijana koja je bila sa porodicom u kolima.

Reporterka “Blica” je na mestu stravične nesreće kod Ušća zatekla potresne prizore: delovi smrskanog automobila i dalje se nalaze pored puta, a vidljivi su i tragovi kočenja.

Žena koja je bila svedok nesreće ispričala je da je porodica išla u manastir Studenica, kao i kako je došlo do ove jezive tragedije.

“Blic” je objavio da je, prema našim saznanjima, vozač vojnog vozila imao 0,20 promila alkohola u krvi.

Nesrećna majka troje mališana koji su stradali u saobraćajnoj nesreći puštena je na kućno lečenje na sopstveni zahtev, potvrdio je za “Blic” Zoran Mrvič, direktor Opšte bolnice u Kraljevu.

Kako je za “Blic” rekao izvor upućen u vojna vozila, vozilo PASARS teško je neverovatnih 16 tona, više od 12 puta je teže od “forda” na koji je naleteo, i pravo je čudo da je bilo ko preživeo ovu stravičnu nesreću.

Šta je to vojno vozilo PASARS pročitajte u odvojenom tekstu.

(Informer)