OVO SU DANIJEL I NJEGOVO TROJE DECE KOJI SU POGINULI KOD UŠĆA Majka Mirjana se bori za život

Region

Sudarili su se putnički automobil i vojno vozilo, život su izgubili otac i troje dece
Supruga vozača automobila je jedina preživela sudar i trenutno joj se bore za život

Na magistralnom putu Kraljevo – Raška došlo je do teške saobraćajne nesreće kada su se sudarili putnički automobil i vozilo Vojske Srbije. U ovoj tragičnoj nesreći život je izgubila petočlana porodica, među kojima su Danijel L. iz Novog Pazara, njegova deca i njihova komšinica. Supruga Danijela L., Mirjana, jedina je preživela i trenutno joj se bore za život.

Prema nezvaničnim saznanjima, Danijel L., koji je vozio automobil marke “ford”, bio je zaposlen u kasarni u Raški, ali je rođen i odrastao u Novom Pazaru. On i njegova supruga, Mirjana također rođena u Novom Pazaru, preselili su se u Rašku pre nekoliko godina kada je Danijel dobio posao u Vojsci Srbije.

Putnički automobil bio je potpuno poklopljen vojnim vozilom, skroz smrskan. Na lice mesta došle su ekipe vatrogasaca-spasilaca. Uspeli su nekako da podignu vojno vozilo i pomere ga. Prizor koji nas je zatekao je strašan, ovo je prava tragedija – kaže za RINU jedan od očevidaca.

Kako “Blic” saznaje, supruga vozača automobila i majka troje dece, jedina je preživela sudar. Nastradali su njen suprug, troje dece i još jedna žena.

– Ona je dva sata bila živa zarobljena ispod oklopnog vozila – navodi naš izvor.

Sudar vojnog borbenog vozila i putničkog automobila dogodio se nešto posle 13 sati.

Tokom realizacije redovnih zadataka, došlo je do sudara borbenog vozila VS „PASARS“ sa civilnim vozilom. Borbeno vozilo Vojske Srbije kretalo se u smeru ka Raški i bilo je u koloni pod pratnjom vojne policije, navodi se u saopštenju Vojske Srbije.

Kamion šlep službe odvezao je smrskani automobil i saobraćaj je na toj deonici normalizovan.

Podsetimo, prema prvim informacijama, sumnjalo se da su dve osobe su stradale.

(Sandžak Danas, Blic)