ŽENE, PLAĆAJTE SVOJA PIĆA I RAČUNE SAME” Nataša Bekvalac prekinula nastup i poslala snažnu poruku

Region

Nastup Nataše Bekvalac uvek bude prepun dobre energije, ali o jednom se posebno govori. Naime, pevačica je u jednom klubu koji je bio popunjen priznala da vlasnici klubova ne vole kada ona nastupa.

Na Natašine koncerte dolaze žene, koje ne mogu popiti onoliko koliko mogu muškarci.

@estrada.mussic

👏🏽👏🏽👏🏽 #natasabekvalac #budva #ponovo #montenegro🇲🇪 #srbija🇷🇸 #beograd #fypシ゚viral #goviral #bulgaria🇧🇬 #fyp

♬ original sound – estrada.musiic

– Vlasnici diskoteka i klubova, uglavnom prevrću oči kada ja trebam da im gostujem, ne vole. Kažu da na mojim nastupima dolaze žene, čast izuzecima, a žene kažu da ne troše. Nema velikog pazara kada ja dođem, a ja bih da poručim dragim mojim ženama – da rade, da budu vredne, da plaćaju svoja pića i svoje račune, da moji nastupi uvek budu puni žena, koje imaju svoju lovu, jer ja ću pevati uvek pesme samo za žene – poručila je pevačica u toku koncerta, a devojke iz publike bile su oduševljene njenom porukom.

“Teško je biti samohrani roditelj”
– Ja sam u roditeljstvu sama. Ta uloga mi je najvažnija, kao i svakoj normalnoj ženi. To je energija koja te poprilično obuzima. Maksimalno sam posvećena i poslu koji radim već 20 godina na vrhunskom nivou. To su dve stvari koje me ispunjavaju i obuzimaju. Muškarac mora biti magičan da bih mogla da ga uglavnim u svoj raspored – rekla nam je nedavno Nataša.

– Sve što je veliko je teško. Ja svoju ulogu smatram velikom. Svaka mama zna koliko je teško u ovom ludom vremenu biti samohrani roditelj. Dodatno je otežavajuće imati u kući tinejdžerku i malu devojčicu. Ja sam ih rodila, ja ih odgajam i naravno da u svakom momentu vidim sebe u njima, ali vidim i njihove očeve – dodala je bila tom prilikom.

blic.rs