Kosjerina pitala Đokovića šta je za njega idealan doručak, a ovakav odgovor niko nije očekivao

Showbizz

Novak Đoković nas je ovog leta obradovao poslednjim komadom zlata koji mu je nedostajao, Srbiji doneo najviše postolje na Olimpijskim igrama i samo mesec i po dana kasnije odlučio da opet obuče opremu sa nacionalnim grbom. Ovog vikenda gledaćemo ga u okršaju Dejvis kupa protiv Grčke.

Period nakon US Opena Nole je iskoristio da malo napuni baterije i pripremi se za pomenuti okršaj, ali i da gostuje na RTS-u i da vrlo zanimljiv intervju, koji je privukao veliku pažnju gledaoca širom zemlje.

Pričao je o brojnim temama, kako onim koje se tiču njegove karijere, tako i onim manje obaveznim, pa je tako nakon odgovara na pitanje Dragane Kosjerine i Ace Stojanovića o svom muzičkom ukusu, bio priupitan i da kaže šta je za njega najbolji početni obrok u danu

– Šta je preporuka za najbolji doručak – upitala je Kosjerina, a onda je usledio zanimljiv odgovor.

– Voće, definitivno. I neka kaša – rekao je Novak.

Vrlo interesantan izbor s obzirom da se radi o čoveku koji se izlaže izuzetnim naporima tokom mečeva, i pored toa što je dobro je poznato da je Đoković od momenta kada je izbacio gluten iz svoje ishrane rešio brojne probleme i počeo da igra sjajno u kontinuitetu. Tada je krenuo i da obara rekorde i tako sa pravom stekao nezvaničnu titulu najboljeg tenisera ikada.

(Telegraf.rs)