Donela veliku odluku! Jovana Jeremić uskoro napušta Srbiju, dobila poslovnu ponudu koju ne može da odbije

Showbizz

Voditeljka Pink televizije, Jovana Jeremić, nedavno je saopštila da će ove godine izveštavati uživo sa predsednički izbori u Sjedinjenim Državama 5. novembra 2024.

Kako je otkrila, 3. novembra leti za Njujork i to odmah po završetku jutarnjeg programa.

– Kad završim jutarnji program, 3. novembra, putujem za Ameriku. To je bio moj najveći san! Jedina želja za moj 34. rođendan bila je da otputujem u Ameriku, da vidim Vašington i Njujork. To mi se ostvaruje. Mi ćemo od septembra krenuti sa kampanjom, to će na našoj televiziji biti vrlo propraćeno jer američki izbori nisu samo američki, već svetski. Od američkih izbora zavisi sudbina celog sveta – navela je voditeljka nedavno, a sada se u emisiji “Premijera – vikend specijal” nadovezala na tu temu.

– Možda odem i ranije, ja ću se stalno javljati, neće biti pauze. Imaćemo mnogo posla, neću samo izveštavati, već ću raditi ozbiljne intertvjue koje planiram da obavim tamo. Nemoj da vas iznenadi i intervju sa Donaldom Trampom – rekla je Jovana.

Podsetimo, Jovana u Ameriku neće ići sama, već će sa njom poći kolega iz ružičastog jata.

– Sa jednim kolegom iz informativne rubrike letim za Njujork. Posećivaću još neke gradove, Vašington svakako, biće tu dosta intervjua, očekujte neočekivano! Biće to mega svetska vest, ko zna, možda se pojavim i u nekim američkim medijima – istakla je voditeljka za Pink.

(Telegraf.rs)