Žena pokazala šta će da obuče za svadbu svog brata i dobila salvu uvreda: “Izvini, mlada je važna, a ne ti”

Region

Da li bi zbog rodbine trebalo da malo smiri doživljaj?

Letnji topli, bezbrižni meseci su idealno doba godine za održavanje venčanja. Kako odoleti opciji da venčanje održite na otvorenom, ispod zraka sunčeve svetlosti? A za one koji su pozvani da prisustvuju letnjoj ceremoniji, odabir odeće koja se uklapa u lagane prozračne vibracije sezone je od najveće važnosti.

Što se tiče ključnih razmatranja, gosti bi trebalo da imaju na umu uobičajene detalje kao što su mesto, destinacija i, naravno, kodeks oblačenja, ako tako nešto postoji.

Ako ste mislile da je samo važno da ne budete u beloj haljini, to i nije sasvim tačno, jer je to isto mislila i Kejt, pa se nije baš dobro provela kada je pokazala šta bi da obuče za svadbu svog brata.

“Imam neke kombinacije za isprobavanje za predstojeću svadbu. Odlučite umesto mene”, poručila je žena po imenu Kejt.

Napomenula je da je želela da uskladi stajling sa partnerkom i da nije htela bilo šta što je “super devojačko”.

Prva opcija bila je zelena haljina bez rukava i sa veoma izraženim dekolteom. Druga je u svetlijoj nijansi zelene boje, takođe sa dekolteom ali i šlicem.

 

@kgccx_

Help me find a wedding guest outift please and thank you #fy #fyp #outfit #wedding #weddingguest #chooseone #pickyourfavorite #wlw #lgbt🌈 #lgbt #girlswholikegirls #dresses #ohpolly #asos @asos @Oh Polly #lesbian #bisexual🏳️‍🌈 #outiftinspo #weddingday #fashion #fashiontiktok #clothes #haul #ootd #weekend #girlfriend #girlthings

♬ original sound – Kate

Druga je rastegljiva pa mislim da bi u njoj mogla da plešem celu noć, ali pomalo sam zabrinuta da bi mogla da bude previše otvorena za porodično venčanje”, poručila je.

Treća varijanta je haljina sa karnerima i sa top izrezom. Rekla je da se oseća kao plesačica salse dok nosi tu odeću (sve detalje pogledajte na snimku). Četvrto potencijalno rešenje je odelo sa cvetnim desenom i naglašenim dekolteom.

Reakcije na njene odevne kombinacije glase. “Žao mi je, ali ne sviđa mi se ništa”, “Traži dalje, nađi nešto drugo što nije tako blesavo za venčanje”, “Ne možeš da nosiš tako provokativnu odeću na svadbi”, “Oprostite, ali fokus bi trebalo da bude na nevesti”, “To je porodično venčanje, trebalo bi da budete usklađeni i sofisticirani”, “Ne možeš tako odevena na bratovljevu svadbu”.

Najveći problem kod izbora Kejtine odeće je to što su uvek grudi u prvom planu. Da li bi zbog rodbine trebalo da malo smiri doživljaj?

(Ona.rs)