Natalija Jokić pokazala TRUDNIČKI STOMAČIĆ, ćerku drži u rukama i blista od sreće: Ovako lepše polovine naših košarkaša slave BRONZANU MEDALJU U PARIZU

Region

Na Instagramu je osvanula jedna “skupa” fotografija, a na njoj se nalaze lepše polovine naših košarkaša koji su osvojili bronzu na Olimpijskim igrama.

U prvom planu je Natalija Jokić sa ćerkicom Ognjenom kao i njen trudnički stomačić.

Tu je Tijana Šumaković, verenica Filipa Petruševa, zatim devojka Marka Gudurića…

One su uživale u pariskom restoranu posle pobede naših košarkaša.

Aleksa Avramović i Teodora Avramović
Krajem septembra 2022. godine Aleksa Avramović krunisao je svoju dugogodišnju vezu sa devojkom Teodorom bračnim zavetima u crkvi.

Teodora je Aleksi velika podrška u njegovoj karijeri.

Marko Gudurić i Aleksandra Dujović

Marko Gudurić je 2021. godine stupio u brak sa Aleksandrom Dujović sa kojom je godinama pre toga uživao u skladnoj vezi

Ognjen Dobrić i Vesna Dobrić
Ognjen i Vesna Dobrić upoznali su se još u ranoj mladosti, a nešto kasnije su se i venčali. Vesna je našem košarkašu velika podrška, a jednom prilikom je domaće medije istakao kako sa njom voli da provodi najviše vremena.

Bogdan Bogdanović i Britani Neta
Ljubavni život Bogdana Bogdanovića često je pod budnim okom javnosti, pa zbog toga kapiten košarkaške reprezentacije Srbije pokušava da sakrije sa kim je u vezi.

Ipak, na venčanju Nemanje Nedovića Bogdan se pojavio sa manekenkom Britani Netom, međutim, par je na svoju vezu stavio tačku.

Nikola i Natalija Jokić
Nikolija i Natalija Jokić upoznali su se 2013. godine, a košarkaš se na prvi pogled zaljubio u svoju suprugu.

2022. godine postali su roditelji ćerke, a Natalija je ponovo u drugom stanju, te će njihova porodica postati bogatija za još jednog člana. Nikola je od 2015. godine i u NBA-u, a njegova najveća podrška i vetar u leđa su upravo Natalija i ćerkica.

blic.rs