Najveća Instagram zvezda u regionu objavila da se razvodi: Zastupala stav da žena batali karijeru kada se uda

Zanimljivosti

Ona i suprug postaju sada koroditelji!

Lili Mitrović, modna dizajnerka, influenserka, blogerka i mama troje dece objavila je da se razvodi od supruga Lazara.

Nju na mrežama prati skoro 600.000 ljudi, a na svom profilu svakodnevno deli inspirativne odevne kombinacije, uvek na atraktivnim lokacijama. Pored modnih tema, Lili se neretko dotiče i onih životnih, koji se tiču muško-ženskih odnosa, porodice, zarađivanja, statusa.

Majka je sedmogodišnjeg dečaka Gojka i 12-godišnje Valentine, a 2021. godine dobila je i treće dete sa suprugom Lazarom.

Na “Instagram” storiju je objavila da se razvodi, napisavši:

– Posle 12 godina braka odlučili smo da započenmo novo poglavlje, kao koroditelji i prijatelji. Zahvalni smo večno na blagoslovu, na naše troje dece i uvek ćemo biti povezani kroz brigu i posvećenost njima. Ogromno hvala porodici i prijateljima koji nas podržavaju u ovoj promeni. Ovo nije kraj, već novi početak za nas da se razvijemo u najautentičnije verzije sebe – napisala je.

Lili je u jednom intervjuu govorila i kako su se Lazar i ona upoznali.

– Upoznali smo se pred kraj srednje škole na ekskurziji u Grčkoj, njegov drug i on su prišli dok sam plesala sa drugaricom da nas pitaju šta ćemo da popijemo. Kasnije sam saznala da je bio zaljubljen u mene dve godine pre toga – govorila je Lili o tome kako su se upoznali.

Poznata je i po svojoj izjavi o tome kako “žena treba da batali karijeru kada stupi u brak”.

– Iskreno, ja sve više mislim da žena treba da batali karijeru. Da se sve vrati tradicionalnim vrednostima kako pravoslavlje nalaže. Ipak biti mama i mariti o porodici i kući je kao da imaš veliku firmu koju treba da vodiš i organizuješ. I to traje dok ne napune deca 15 godina. Potrebno je ponovo ojačati muškarce i vratiti ih u mušku energiju. A žene da se vrate u žensku energiju – napisala je Lili svojevremeno u komentaru ispod objave jedne koleginice.

(Ona.rs/sashasimovic.com)