Hrabrost ili ludost? Mladić skočio u Ledinačko jezero sa ogromne visine: Gest okupljenih razgnevio sve

Region

Ooooo svaka čast”, povikao je jedan od okupljenih

Hrabrost ili ludost? Pitaju se svi nakon snimka muškarca koji skače sa grane, koja se nalazi na ogromnoj visini, u Ledinačko jezero. Očevici nisu ispustili priliku da ovaj avanturizam zabeleže, a onda i brzinom svetlosti podele na društvene mreže.

“E, gledaj ovo”, odjekivalo je plažom.

Kako se na snimku, koji je objavio 192.rs, može videti, muškarac veoma hrabro skače sa visokog drveta direktno u jezero, a nekolicina ljudi stoji i zaintrigirano gleda u njega, da bi nakon uspešno izvedene “tačke” krenuli i da aplaudiraju gromoglasno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Ooooo svaka čast”, povikao je jedan od okupljenih.

Nije ni čudo što je snimak privukao pažnju mnogih, a u komentarima nisu štedeli mladića.

“Budala za primer kako ne treba raditi da bi ostao živ i zdrav”, “Neviđena budala za par aplauza riskira život”, “Za prekor ne za pljesak ..o posledicama se ne misli,strašno”, glasili su samo neki od komentara.

Bilo je i onih koji su ostali u čudu da je kupanje na ovom jezeru upšte dozvoljeno, jer je pre par godina, kako navode, bilo obezbeđeno i nije moglo da se uđe u vodu.

“Da li je jezero otvoreno za kupanje? Znam da je bilo obezbeđenje pre par godina i nisu dozvoljavali ljudima da uđu”, napisao je jedan od korisnika.

(Telegraf.rs)