Nikola Jokić se iznervirao posle treninga Srbije: Centar zakukao zbog jedne stvari, pa se osvetio Bogdanu

Showbizz

Bilo je zabavno

Košarkaši Srbije su prethodne noći saznali ime poslednjeg protivnika na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto je Portoriko na svom parketu šokirao Litvaniju i tako se posle dvadeset godina plasirao na najveću sportsku smotru.

Sjedinjene Američke Države i Južni Sudan će biti rivali našeg tima od 28. jula, koji vredno radi i priprema se za naredne izazove. Pre nekoliko dana je u zatvorenom meču poražena Holandija, a da u ekipi vlada dobra atmosfera mogli smo da se uverimo i u nedelju.

Nakon treninga igrači su odlučili da stanu pred pano i dodele jedni drugima “titule”. Jedna stvar se ipak nije dopala Nikoli Jokiću, koji je zakukao kada je video da stoji da je on najveća spavalica.

Bogdan Bogdanović je ubrzo ispravio “grešku”, pa je Jokara okarakterisan kao “noćna ptica”, dok je Vasilije Micić zauzeo mesto onoga ko najviše spava.

Nije Džoker ostao dužan Bogiju i zalepio je njegovu karticu na mesto najvećeg zavodnika.

Aleksa Avramović je sam izabrao da on ima najveće šanse da se izgubi na putu do terena, dok je titulu igrača koji može da zakasni na trening dobio Dejan Davidovac. Vanja Marinković bi najradije zapevao tokom utakmice, dok najviše slatkiša jede Filip Petrušev.

Nikola Milutinov je kralj plesnog podijuma , Ognjen Dobrić je muzička zvezda, a Aleksej Pokuševski stand-up komičar.

Aleksa Radanov nije imao karticu pa je dobio poseban crtež, a kako je sve izgledalo i koje titule su dobili ostali igrači možete videti ispod.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olimpijski komitet Srbije (@oksrbije)

(Telegraf.rs)