Mladenka je doživjela nesreću dan prije vjenčanja, a sada upozorava druge

Svijet

Dan prije vjenčanja, mladi je par spremao stvari i trebao je prevesti madrac u svoj novi dom. Stavili su madrac u stražnji dio kamiona i odlučili da će buduća mladenka Lydia ležati na njemu kako ne bi izletio dok Alex, budući mladoženja, bude vozio kamion.

Ovo nije bila najbolja ideja, kao što par sada priznaje. “Nisam baš razmišljao”, Alex je objasnio odluku da se Lydia vozi straga, “Samo sam razmišljao o najbržem mogućem načinu da madrac premjestim od A do B, što je slučajno bilo bacanje madraca straga i stavljanje Lydije na vrh«.

“Iskreno sam rekla: ‘Oh, da, sjedit ću otraga’, kao da to zvuči sjajno. Samo ću pridržati madrac u stražnjem dijelu kamiona”, kaže Lydia o vožnji u krevetu kamiona.

Kamion je vozio oko 70 km na sat kada je madrac, s Lydijom na vrhu, izletio sa stražnje strane kamiona. Ona i madrac sletjeli su nasred ceste. Hvala Bogu, Lydia se uspjela maknuti s puta nadolazećem prometu, inače je moglo biti puno gore.

Još uvijek je mogla hodati do oltara
Nakon nesreće je otišla u bolnicu, ali je sljedeći dan mogla hodati do oltara s nekoliko ogrebotina i izlomljenih prednjih zuba. “Sjećam se svih stvari osim slijetanja”, rekla je. “Ne sjećam se kako sam sletjela, ali izletjela sam samo vrišteći i sjećam se samo kotrljanja po ulici.”

Alex se poprilično uplašio: “Gledam u retrovizor i vidim svoju zaručnicu kako se otkotrljala od mene. Moja prva pomisao bila je da je umrla”, rekao je. Ali Bog je zaštitio Lidyju.

Par je imao lijepo vjenčanje sa svojim prijateljima i obitelji 27. travnja, a zatim su otišli na jednomjesečni medeni mjesec na Novi Zeland. Sada također upozoravaju druge na opasnosti nepravilnog stavljanja predmeta u vozila.

novizivot.net