Bihać: Šejla Zonić oduševila publiku izvedbom hita Dine Merlina (VIDEO)

Region

U Bihaću je večeras počeo koncert popularne pjevačice Šejle Zonić, čime je obilježen i početak treće maturijade Unsko-sanskog kantona (USK). Ovaj događaj okupio je mnoštvo maturanata i budućih studenata koji su došli proslaviti završetak srednjoškolskog obrazovanja i početak novog poglavlja u svojim životima.
Svečanom otvaranju prisustvovali su i gradonačelnik Bihaća, Elvedin Sedić, te Denis Osmankić, ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta USK-a, koji su maturantima uputili riječi ohrabrenja i čestitki.

Gradonačelnik Sedić poželio je maturantima sreću u daljnjem obrazovanju i budućim izazovima, naglašavajući važnost obrazovanja za njihov lični i profesionalni razvoj.

Ministar Osmankić također je istaknuo značaj obrazovanja i kulturnog razvoja za cijelu zajednicu, te izrazio nadu da će ovi mladi ljudi svojim trudom i znanjem doprinijeti napretku Unsko-sanskog kantona.

Koncert Šejle Zonić, koji je organizovan u okviru Maturijade, pružio je maturantima priliku da uživaju u muzici i zajedničkom druženju, te na taj način obilježe ovaj važan trenutak u njihovim životima.

Pogledajte dio atmosfere s koncerta u videozapisu ispod. dijasporainfo.net