Majka poginulih sestara Jelene i Petre: Da smo znali da je to zadnji put…

Region

Jelena i Petra Kelam poginule su u teškoj prometnoj nesreći Dicmu 9. lipnja 2023. godine. Sestre su imale samo 25 i 21 godinu.

Nesreća se dogodila kada se automobil marke Škoda, u kojem su bile sestre, uključivao s parkirališta u promet u smjeru Splita skrećući ulijevo, a tada je na njega naletio Mercedes kojim je upravljao 19-godišnjak, vozeći iz Splita prema Sinju.

Sestre su se vraćale s rođendana. Udarac je bio toliko strašan da je automobil u kojem su bile odbačen barem 30 metara, a motor je ispao iz vozila.

Ova tragedija odjeknula je cijelom zemljom, zavivši u crno ne samo obitelj Kelam nego i Kaštela, odakle su djevojke bile.

Emotivna Posveta Majke
Uoči prve godišnjice ove tragedije, emotivnom posvetom preminulim kćerima oglasila se Renata Kelam.

“Da smo samo znali da je to posljednji put što smo s vama, svaki bi nam trenutak bio važan. Pričali bi vam koliko nam značite, koliko nam je stalo do toga da dođete u Raj.

Rekli bi vam da se ne bojite, da budete jake. Samo bih vam govorili da vas volimo, smijali bismo se i prebirali po najljepšim uspomenama…

Da smo znali da je to posljednji put što smo sa vama, otpratili bih vas do izlaznih vrata, zagrlili bih vas i poljubili, pozvali bi vas da to još jednom učinimo da vas još čvršće zagrlimo, a kad se vidimo bit će to susret bez kraja za Vječnost…

Počivale u miru Božjem. Do susreta u Vječnosti”, objavila je Renata Kelam s obitelji u Slobodnoj Dalmaciji. novizivot.net