Deco, vi ste nešto najlepše: Prelepa slika sa gradskog trga u Užicu, mališani se plesom oprostili od vrtića

Region

Na trgu je ove godine plesalo 369 predškolaca

Tradicionalno, završnim plesom na Trgu partizana predškolci iz objekata Predškolske ustanove Užice, oprostili su se od svojih vrtića. U ime grada pozdravio ih je Dragoljub Stojadinović zamenik gradonačelnice Užica.

– Draga deco, vi ste ono najlepše i najvrednije što imamo i zato smo se obavezali da radimo predano i da u godinama koje dolaze uradimo mnogo toga. Uskoro završavamo novi vrtić, gradimo dečiji kulturni centar a gradićemo i opremati i mnogo novih dečijih igrališta. Vaši roditelji brinuće o vama, vašem zdravlju, školovanju, odrastanju , a mi ćemo se potruditi da im u značajnoj meri olakšamo i budemo njihova podrška u svakom pogledu. Želim vam da zadržite taj osmeh i da na ovom našem trgu, proslavite i malu i veliku maturu. Do tada, uživajte u najlepšim godinama i radujte se školskim danima koji su pred vama – poručio je mališanima Stojadinović.

Veselinka Jovanović direktorka Predškolske ustanove Užice poželela je budućim prvacima da im ovaj dan kao i svi provedeni u vrtićima ostanu u nezaboravnom sećanju.

Na trgu je ove godine plesalo 369 predškolaca iz 10 objekata Predškolske ustanove Užice.

(Telegraf.rs)