“Pretraživali smo Klenak danima ali uzalud”! Potresna poruka unuke nestalog Živojina: Možda je ipak živ…

Region

Dodala je i da, ukoliko neko ima bilo kakvu informaciju o Živojinu, odmah pozove policiju ili se obrati njoj, te da ne čeka par sati ili dana

Tragom informacija da je Živojin Lazić (79) iz Letnjikovca kod Šapca, koji je nestao pre četiri dana, viđen na Klenačkoj strani kod šuma njegova porodica odmah je preusmerila potragu tamo, međutim, od ovog čoveka ni traga. Živojinova unuka se ovim povodom oglasila i uputila još jedan apel svim ljudima koji žele da pomogu da njen deka bude što pre nađen.

“Dragi ljudi pretraživali smo Klenak danima, ali uzalud nismo ga našli. Možda je ipak i dalje živ samo na nekoj drugoj lokaciji, a ne u Klenku na koji smo se mi fokusirali na osnovu informacija koje smo dobijali!”, napisala je njegova unuka.

Sandra je ponovo pozvala sve ljude da pomognu i njoj i njenoj porodici u potrazi, te da dele objave i šalju prijateljima.

“Izgubio se i ne zna put do kuće pomozite nama da nađemo njega dok nije kasno a i njemu da nađe nas”, poručila je ona.

Dodala je i da, ukoliko neko ima bilo kakvu informaciju o Živojinu, odmah pozove policiju ili se obrati njoj, te da ne čeka par sati ili dana.

“Dosta mršviji nego na slici, ali prepoznatljiv po gustim crnim obrvama kao što se na slici može videti”, rekla je.

Podsetimo, kako je Telegraf.rs pisao Živojin Lazić (79) iz Letnjikovca kod Šapca nestao je pre četiri dana u jutarnjim časovima. Na sebi je imao crni kačket, farmerice, crni šuškavi prsluk i uvek se kretao biciklom gde god da je išao. U pitanju je ženski bicikl, metelik zlatne boje.

Kako je rekla njegova unuka, fotografija je iz lične karte, ali sada je dosta mršaviji nego na fotografiji koju objavljujemo.

– Nestao je ujutru između 8 i 9 sati, komsinica ga je videla da je otišao iz dvorišta. Kada je ujak došao sa posla iz prve smene video je da nije ostavio novine koje svako jutro donese iz prodavnice kao i ostale namirnice – rekla je njegova unuka juče za Telegraf.rs.

Ona se nada bilo kakvim vestima o dedi i moli sve ljude koji su u mogućnosti da joj pomognu u potrazi.

(Telegraf.rs)