Severina Objavila Sliku Na Kojoj Grmi, Pa Uslijedila Poruka: Karleuša Nikad Neće Ovako Izgledati

Showbizz

Severina objavila sliku na kojoj grmi, pa uslijedila poruka: Karleuša nikad neće ovako izgledati

Severina u teretani, pevačica nikad bolje nije izgledala

Iako je već prešla petu deceniju, Severina Vučković nikad bolje nije izgledala, a za to je svakako zadužena ona sama i treninzi koje nikad ne preskače.

Severina u teretani – Pevačica u šestoj deceniji izgleda fenomenalno
Ipak i pored toga što je okupirana sobom, koncertima, porodicom i drugim stvarima koji joj život čine kompletnijim, Seve ipak ne može da se odupre raznim medijskim negativnim naletima. Tako je, pre nekoliko dana izbio potpuni haos oko Duška Tošića, Jelene Karleuše i same pevačice.

Nakon što je Jelena javno rekla šta misli o Severini, ona joj se putem Instagrama obratila šokantnom porukom, te joj poslala i prepiske sa Jeleninim mužem Duškom Tošićem. Sudeći prema porukama koje su isplivale u javnost, a koje je na svom Fejsbuk nalogu objavila upravo Karleuša, bivši fudbaler je u više navrata slao poruke Severini koja mu je na iste odgovorila u strogom tonu.

Da Severinu ne dotiču komentari, kao ni tuđa mišljenja, pokazuju i najnovije fotografije koje je objavila na svom Instagram profilu.

Naime, pevačica je objavila set fotki iz teretane gde je pokazala svoju zavidnu figuru. Severina u teretani vredno radi na sebi, redovno ide na treninge i tako održava savršenu liniju.

Zbog nedavnog sukoba sa Karleušom njeni fanovi su stali na njenu stranu i pohvalili joj izgled, a bilo je i onih sto su rekli da pop diva nikada neće izgledati tako kao ona.

Međutim, neki su se na takve komentare samo nasmejali jer je poznato da kada je izgled u pitanju Jeleni Karleuši retko ko može da parira. (ekskluziva.ba)