(VIDEO) “LJUDI, USPELI SMO” Nikola Rokvić SAKUPIO SREDSTVA ZA DEČIJU ONKOLOGIJU: Oglasio se i poslao snažnu poruku:”Ne zaustavljam se”

Region

Pevač Nikola Rokvić pre 24 dana peške je krenuo iz Beograda do manastira Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj kako bi sakupio novac za decu koja su onkološki pacijenti.

Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana Barović oglasili su se danas i saopštili da su sredstva sakupljena, ali da oni nastavljaju sa misijom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

Ljudi, uspeli smo! Prvi od naših ciljeva je ostvaren, skupili smo sredstva da pedijatrijsku onkologiju, ali ne smemo da stanemo. Idemo dalje, nastavljamo da prikupljamo novac, a sledeći cilj je prikupljanje novca za dečiju onkologiju u Nišu. Danas je 24. dan, a ja nastavljam putem Egine. Danas proslavljamo svetski dan porodice, a mi vam želimo da je čuvate i negujete kao nešto najvrednije – poručili su Bojana i Nikola.

“Teško je bez porodice”
Podsetimo, u velikom intervjuu koji je dao za “Blic” Nikola je otkrio kako napreduje njegova misija, ali i istakao da mu je bilo teško da se odvoji od supruge i dece.

Verovatno je bilo teško da se odvojite od porodice. Videli smo da je ćerka plakala tokom rastanka ispred Hrama Svetog Save. Koliko je vama bilo teško i da li se svakodnevmo čujete?

 

Naravno, velika prepreka u pripremama i odluci da krenem jeste moja porodica sa kojom 30 dana neću biti zajedno. To je veliko emotivno iskušenje na putu, ali zahvalan sam mojoj Bojani koja me je podržala i koja je sama sa troje dece. Mislim da nije mnogo odvojiti 30 dana od svog života za stvari koje mogu da se doprinesu i budu za opšte dobro. Radostan sam i zahvalan, pun ljubavi što imam takvu porodicu i što srećem tako divne ljude na putu koji su spremni da pomognu. Ovo je sigurno jedno veliko životno putovanje.

VIDEO: Nikola Rokvić se javno zahvalio Aleksandri Prijović i Filipu Živojinoviću nakon uplaćene donacije

blic.rs