Novopazarac je vlasnik pekare sa najvećim srcem: Njegov human gest oduševio Srbiju, evo šta nam je priznao

Region

Sead je obavestio svoje sugrađane da u njegovoj pekari mogu za sebe i svoju porodicu uzeti potpuno besplatno hleb kao i pitice za Iftar

Sead Bihorac vlasnik pekare “Klas” u Novom Pazaru oduševio je svoje sugrađane kao i čitavu Srbiju humanim gestom kada je objavio da će tokom čitave godine deliti potpuno besplatni hleb za sve koji nemaju.

Naime, Sead je obavestio svoje sugrađane da u njegovoj pekari mogu za sebe i svoju porodicu uzeti potpuno besplatno hleb kao i pitice za Iftar.

– Imam jedno obaveštenje, tiče se hleba, potpuno besplatnog hleba. Kada vidite ovaj crveni kombi na ulici, vaše je samo da mahnete rukom, a ostalo je moje. Ovo nije nikakva reklama jer naša firma radi preko 80 godina. Cilj mi je samo da gladnih nema, tj. da ih ima što manje. To važi tokom cele godine. Ko nema, potpuno besplatno može da uzme hleb za sebe i svoju porodicu. Takođe može da dođe u pekaru tokom Ramazana i svaku noć da uzme za sebe i svoju porodicu vruće pitice za Iftar – rekao je Sead.

Kako dodaje za Telegraf.rs, ovaj humani gest sprovode već četiri godine.

– Evo već četiri godine svaki dan od 20 do 30 porodica uzima taze hleb – kaže za Telegraf.rs ovaj humani vlasnik pekare.

Seadovi sugrađani podržali su ga u ovom velikodušnom činu, a na objavi se samo nižu reči hvale u komentarima.

“Svaka čast brate”, “Hvala ti ljudino”, “Da je više ovakvih ljudi”, samo su neki od komentara upućenih Seadu.

(Telegraf.rs)