UDARILA GA VRUĆINA USRED JANUARA MESECA: Ovaj snimak ZAPALIO JE DRUŠTVENE MREŽE – bos i u kratkom šortsu na LEDENOJ TARI (VIDEO)

Zanimljivosti

UDARILA GA VRUĆINA USRED JANUARA MESECA: Ovaj snimak ZAPALIO JE DRUŠTVENE MREŽE – bos i u kratkom šortsu na LEDENOJ TARI (VIDEO)

Tara, jedna od najlepših destinacija za zimski odmor poznata je još i kao idealna planina za sport i rekreaciju, ali pitanje je da li bi se iko u sadašnjim zimskim uslovima okušao u disciplini koju je prezentovao sredovečni muškarac. Naime, ovaj neustrašivi rekreativac trčao je po snegu bosonog u šortsu.

Ovaj snimak bez sumnje postao je pravi hit na internetu koji je obišao sve društvene mreže i izazvao lavinu komentara, od šale do hvale.

Na Fejsbuk grupi “Užice – oglasna tabla” pojavio se video zapis na kome se vidi kako čovek, bos i u kratkom šortsu, trči po najpoznatijoj srpskoj planini Tari, na kojoj, prema poslednjim merenjima temperatura varira od -8 do -14 stepeni.

Podsetimo, pre nedelju dana Srbija je ušla u “ledeno doba” i najhladniji period godine, kako su najavljivali meteorolozi sa temperaturama u minusu, i nešto malo više od nule, što, bez sumnje, ovog gospodina nije sprečilo da uživa u snegu i “debelom minusu” i vrlo ponosno pokaže svoj zdrav duh u zdravom telu.

“Ode prostata”, “Udarila vrućina”, “Ono kad ti spadne lanac”, “Šta radi rakija”… Samo su neki od komentara koji se nižu na društvenim mrežama.

/Izvor: srbijadanas.com/