Mi s mojom suprugom mrzimo naše unuke. Da! Upravo mrzimo, i za to nije kriva samo naša kćer.

Zanimljivosti

Ovo će zvučati čudno, ali mi s suprugom mrzimo naše unuke. Prije nego što nas počnete osuđivati, pročitajte našu priču i zamislite se na našem mjestu. Trudnoća naše kćeri prolazila je s komplikacijama.

Ubrzo smo saznali da će imati blizance. Našoj sreći nije bilo kraja, jer o blizancima nismo ni mogli sanjati.

Kada su unuci rođeni, našu kćer čekao je dug put rehabilitacije. Dok je kćer ležala u bolnici, mi s suprugom smo se brinuli o dječacima, a nakon što je kćer otpuštena iz bolnice, također smo joj pomagali, jer joj je bilo potrebno vrijeme da se vrati normalnom životu.

S vremenom se kćer navikla na našu pomoć i počela je bez razloga dovoditi unuke k nama, kako bi imala više slobodnog vremena. Isprva je s dječacima bilo lako, ali su ubrzo postali nepodnošljivi. Kćer nije govorila svojoj djeci riječ “Ne”, pa su oni doslovno za nekoliko minuta nakon dolaska prevrnuli cijelu našu kuću naglavačke. Dječaci nisu razumjeli riječi, a jednom sam jednog od njih udario po stražnjici kada je obojio naše tapete u hodniku.

Kćer nam je tada napravila takav skandal… Sada ne znamo kako se riješiti unuka, jer naša kćer sama ne razumije naše riječi. Iskreno joj govorimo da s njenom djecom ne možemo imati mir, ali ona to ne shvaća.

Nedavno su nestali novci iz naše sobe. Iznos nije značajan, ali za djecu je to cijelo bogatstvo. Znamo da su to napravili unuci, ali kćer to ne želi razumjeti. Već ne znamo kako joj objasniti da su njena djeca – ne naš problem, da se s njima ne moramo zamarati.restfulyou.com