Kad je budući otac odlazio od trudne djevojke, nije ni slutio kako će mu život vratiti.

Zanimljivosti

Daša je od djetinjstva voljela djecu i još kao djevojka znala je da će imati veliku obitelj. Sudbina joj je bila naklonjena i obdarila je odmah s dvije djevojčice. Čim je Daša obavijestila svog dečka o ovoj prekrasnoj vijesti, budući otac je nestao bez traga. Kad je odlazio od trudne djevojke, nije ni slutio kako će mu život vratiti.

U malom gradu svi znaju sve jedni o drugima i vrlo je teško nešto sakriti od mještana. Tako se i vijest o budućoj samohranoj majci brzo proširila među najvećim tračaricama.

Daša i njezin dečko živjeli su kao obična obitelj. Nisu se po ničemu isticali. Nisu žurili legalizirati svoju vezu jer su oboje smatrali da prvo treba pokušati živjeti zajedno. No, sudbina je imala druge planove za ovaj par. Nakon nekoliko mjeseci zajedničkog života, djevojka je shvatila da je trudna.

Nije žurila obavijestiti dečka o ovoj vijesti jer nije znala kako će reagirati. Ali nije dugo mogla skrivati trudnoću: trbuh je rastao iz dana u dan. Na pregledu kod liječnika obavijestili su buduću majku da nosi blizanke. Dvije prekrasne djevojčice spremale su se doći na svijet. Daša je od djetinjstva voljela djecu i još kao djevojka znala je da će imati veliku obitelj.

Sudbina joj je bila naklonjena i obdarila je odmah s dvije djevojčice. Čim je Daša obavijestila svog dečka o ovoj prekrasnoj vijesti, budući otac je nestao bez traga. Kad je odlazio od trudne djevojke, nije ni slutio kako će mu život vratiti. Dašine kontrakcije počele su prijevremeno, ali, hvala bogu, sve je prošlo dobro. Mlada majka nije se mogla nadiviti svojoj djeci.

Nije ni slutila da je moguće biti toliko sretna, unatoč tome što je otac odbio svoje djevojčice. Srećom, Daša je imala gdje živjeti s djecom. U početku je bilo teško prihvatiti činjenicu da ju je muškarac ostavio i da će se morati sama nositi s djecom.

Daša je odlučila pokušati nazvati voljenog, ali nitko nije odgovarao na pozive. Počela ga je tražiti preko poznanika – bezuspješno. A onda je sebe ukorila zbog trenutka slabosti i odlučila da se više nikada neće ponižavati. U brizi za djecu pomagala joj je majka, koja je bila u mirovini i mogla je čuvati djevojčice tijekom dana. Daša je odlučila odmah se vratiti na posao kako bi svojoj djeci osigurala sve potrebno. Tako se život polako počeo vraćati u normalu.

Prošlo je mnogo godina od rođenja djevojčica. Daša je savjesno radila i zaslužila povjerenje svojih nadređenih. Promaknuli su je na zamjenicu direktora tvrtke. Činilo se da je u njezinom životu napokon započelo sretno razdoblje, sve dok nije ponovno srela bivšeg dečka.

Bio je ugodno iznenađen kad ju je ponovno vidio. Poslovna, sigurna u sebe, u skupom odijelu i na štiklama – više nije bila ona skromna djevojka s kojom je živio. Kakav je šok za njega bila vijest da će upravo kod Daše imati razgovor za posao i da o njezinoj odluci ovisi hoće li ga primiti. Daša nije dala naslutiti da ga je prepoznala. Osjećala se kao prava pobjednica. Sudbina je vratila izdajniku u potpunosti.

Kad su ušli u ured, Nikita (njezin bivši) počeo je moliti za oprost i tražiti posao u tvrtki. Daša se samo nasmijala njegovom ponašanju, a zatim pozvala osiguranje. Nikita nije prošao razgovor za posao. Daša se s osmijehom prisjećala te situacije. Nekada joj se činilo nepravednim što joj je sudbina podarila dvoje djece, a zauzvrat oduzela muža. Ali sada je shvatila da je dobila dvostruki dar. Dobila je djecu i riješila se pravog gubitnika.restfulyou.com