Nakon mnogih pregleda, mužu su rekli da nikada neće moći imati djecu. Tada smo posvojili Alinu, ne znajući kakvo nas iznenađenje čeka.

Zanimljivosti

Moj muž i ja upoznali smo se na zabavi na koju me pozvala prijateljica, a ja sam pristala kako ne bih ostala sama petkom navečer. Odmah smo se svidjeli jedno drugom i dogovorili se da se nađemo sljedećeg dana nakon zabave. Tako smo počeli izlaziti, a nakon 6 godina muž me zaprosio.

Tada smo imali solidan i stabilan prihod, pa smo odmah počeli pokušavati imati djecu. Međutim, tada su se pojavili problemi: dugo nismo uspijevali postati roditelji. Odlučila sam se pregledati, a pregled je pokazao da sam potpuno zdrava. Liječnik je nagovijestio da bi i mom mužu bilo korisno da provjeri svoje zdravlje.

Mislila sam da će mi biti neugodno i teško nagovoriti muža da se pregleda, ali na moje iznenađenje, on je dobrovoljno pristao. Nakon nekoliko dana otišao je po rezultate pregleda. Nije ga bilo 3 sata, a kad se vratio, bio je pijan. Ispostavilo se da su mu rekli da nikada neće moći imati djecu…

Cijelu noć sam razmišljala o tome kakva rješenja imamo, a do jutra sam čvrsto odlučila: posvojit ćemo dijete koje su roditelji napustili. Moj muž se složio, privremeno smo se preselili u drugi grad kako nitko ne bi znao za naše planove, unajmili smo dobrog odvjetnika koji se pobrinuo za svu papirologiju, i već nakon 7 mjeseci vratili smo se u naš grad s našom kćeri.

Kad je Alina imala 3 godine, iznenada mi je postalo loše. Muž me odvezao u bolnicu, a tamo su nas umirili rekavši da se zapravo ne bih trebala brinuti, jer sam trudna i potreban mi je potpuni mir. Nikad nisam vidjela svog muža tako ljutog. Rekao mi je mnogo uvredljivih riječi i zalupio vratima, ostavivši me samu u bolničkoj sobi.

Vratila sam se kući napola živa. Nisam znala što dalje, jer u cijelom životu nisam ni pomislila na nevjeru, bila sam vjerna svom mužu i nisam gledala druge muškarce. Nekoliko sati kasnije, moj muž se vratio s velikim buketom cvijeća. Ispostavilo se da je odmah otišao u tu kliniku, zamolio da provjere arhive i saznao da su njegove analize zamijenili analizama drugog muškarca. Naša sreća bila je neizmjerna.restfulyou.com