Mladi par pronašao je dva mala dječaka u kanti za smeće — a zatim ih je posvojio!

Zanimljivosti

Uvijek mi je zanimljivo kada shvatim da se većini ljudi događaju čudesne stvari dok obavljaju svoje svakodnevne poslove.

Na primjer, možete upoznati ljubav svog života dok poslužujete stolove u restoranu ili možete pronaći napušteno mače dok idete na svakodnevno trčanje. Čovjek po imenu Mark Purcell samo je iznosio smeće na poslu kad mu se život zauvijek promijenio.

Mark Purcell je kuhar u Tampa Bayu, u glavnom ministarstvu Pasco na Floridi. Jednog dana, dok se spremao otići kući navečer, otkrio je nešto šokantno. Purcell je iznosio smeće kad je ugledao dvije male glave kako vire iz vreća za smeće. U početku mu se činilo da gleda dvije lutke, ali brzo je shvatio da to nisu igračke, već dva živa i dišuća djeteta. Da, dobro ste čuli.

Dva mala dječaka, koja su bila braća, jednostavno su sjedila u smeću. Jedan od dječaka imao je oko dvije godine, a mlađi sedam mjeseci. Na njima su bili samo pelene, a ispostavilo se da se njihova majka skrivala iza ugla. Ne, ona nije napustila svoju djecu. Evo priče.

Očigledno, obitelj je bila beskućna, a majka više nije mogla brinuti o svojoj djeci, pa je mislila da ih može ostaviti u crkvi u nadi da će ih netko uzeti i pružiti im ljubavnu obitelj, osiguravajući tako da ovi prekrasni dječaci dobiju skrb koju ona sama nije mogla pružiti.

Marko nije znao što učiniti, pa je nazvao jednog od crkvenih pastora, Crystal Stewart, kako bi saznao mogu li ona i njezin muž brinuti o djeci preko noći. Crystal se posavjetovala sa svojim mužem Ronom i par je pristao brinuti o djeci.

Ispostavilo se da su već prije vidjeli dječake s njihovom majkom u pučkoj kuhinji. Jednom su čak ponudili pomoć majci jer su znali koliko se bori. U jednom intervjuu Crystal je objasnila da su dječaci bili prljavi i prekriveni ubodima insekata. Trebali su mnogo kupki i još više nježne ljubavi i brige.

Nekoliko dana kasnije, socijalni radnik i majka dječaka zamolili su Stewartove da se trajno brinu o djeci kako ne bi završila u sustavu udomiteljstva. Mladi par nije oklijevao. Već su bili zaljubljeni u dječake.restfulyou.com