Ko je Aldina Bajić, pjevačica koja je pretrpila jezivo nasilje? Iza nje je opaka bolest

Uncategorized

Aldina važi za jednu od najtraženijih bh. pjevačica, a u svijet muzike je zakoračila sa samo 13 godina.

Nakon što je muzičar Adis Cigura pretukao suprugu i pjevačicu Aldinu Bajić, javnost je zgrožena.On je, navodno, trenutno u zatvoru, a ovim povodom oglasila se i bh. pjevačica.

– Nisam bila u komi, kako se navodi, desilo se to što se desilo, ne zbog prevare i nikad ni pomislila nisam da prevarim niti bi prevarila. Ja sam tog čovjeka voljela više od svega, niti ga je mogao iko zamjeniti u mom životu. Bila je ljubomora na mnogo šta, na označavanje mene na bilo kojoj mreži, zašto me neko označava i tako dalje. Ja vas molim da se snimak ukloni zbog moje djece jer prolazimo kroz najgore i mog stanja u kojem sam trenutno, a stanje nije ni najmanje dobro. Prevare nema, ne postoji, niti bi postojala. U mom srcu više mjesta nema za bilo kakvog muškarca – napisala je između ostalog.

Aldina važi za jednu od najtraženijih bh. pjevačica, a u svijet muzike je zakoračila sa samo 13 godina. Pjevala je mnogim regionalnim zvezdama na privatnim proslavama, između ostalog i fudbaleru Miralemu Pjaniću.

Nastupala je zajedno sa suprugom Adisom, koji je inače bio muzičar kod Šerifa Konjevića u bendu. Bajić je prije nekoliko godina pobijedila i karcinom.

– Prije te grozne i ružne bolesti koja mi se desila nisam pazila apsolutno ni na šta. Nisam se zdravo hranila, ponekad nešto malo vježbala, sada nakon svega toga pazim više na sebe, na moje zdravlje i kad je posao u pitanju i na sve što ide uz to. Kada primjetim da sam pretjerala sa poslom, onda baš dobro zakočim, jer ja nisam sama imam i sina Sandra – govorila je svojevremeno.

hayat.ba