Ceo stadion kao jedan, zagrmelo “Bože pravde” u Leskovcu uz posebnu koreografiju! /VIDEO/

Region

Fudbalska reprezentacija Srbije od 20.45 igra meč trećeg kola Lige nacija protiv Švajcarske u Leskovcu, a uoči tok duela je naša himna zagrmela u ovom gradu na jugu Srbije.

Nakon nekoliko mečeva u Beogradu, Srbija je prvi put u od duela protiv Bugarske domaćin u Leskovcu, a pred start meča sa našim dužnicima, himna “Bože pravde” je zagrmela u Leskovcu.

Tuča navijača pred meč Srbije
Ispred stadiona “Dubočica” u Leskovcu viđen je sukob policije i navijača koji su trčali po ulici, a sve se dogodilo pred početak meča.

Nešto više od sat vremena pre početka meča, reprezentativci Srbije prošetali su terenom Gradskog stadiona Dubočica, kako bi osetili travu i privikli se na uslove meča koji predstoji.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković odredio je sastav za večerašnji meč protiv Švajcarske u Ligi nacija, a u prvoj postavi se našao Marko Grujić, dok je Andrija Maksimović ostao na klupi za rezerve.

Srbija će igrati u sastavu: Rajković, Eraković, Milenković, Pavlović, Nedeljković, Lukić, N. Maksimović, Grujić, Birmančević, Samardžić, Mitrović.

Za Švajcarsku će nastupiti: Kobel, Vidmer, Elvedi, Akandži, Frojler, Rodrigez, Ebišer, Amduni, Džaka, Ndoje, Embolo.