Tragedija u BiH: Dženan ostao bez devet članova obitelji, tijelo sestre vidio je u ruševinama

Region

Dženan Imanović iz Jablanice pretrpio je ogroman gubitak u stravičnim poplavama. Izgubio je devetčlanova obitelji, a maleni dječak Edi jedini je preživjeli

Sestra, zet, sin i snaha, brat i njegova žena, sin, kći i zet. Imamo jedinu svijetlu točku, Edinovog sina koji je preživio. Preživio je Božjom voljom. Susjed ga je našao, rekao je vidno potresen Dženan Imamović iz Jablanice, koji je izgubio devet članova obitelji, piše N1info.ba. Brata, sestru, njihove supružnike i djecu. Mali Edi je jedini preživio.

Tijelo sestre vidio je u ruševinama. Trenutno službe iskopavaju tijelo njegove sestre, a još tragaju za bratićem. Kuća mu je ostala netaknuta, iako ni sam ne zna kako.

– Drveće je nekako ublažilo udar. Otac ju je od kamena gradio 1960-ih. Bratova kuća je također bila čvrsta, a sada je nema, kao da nikada nije postojala. Tek sada shvaćam koliko smo bili sretni – rekao je Imamović.

Teško mu je jer više nema nikoga. Susjedi su otišli. Iako planira ostati zbog “babovog hatra”, nije siguran hoće li itko više ostati. Inače, dobri ljudi i prijatelji pokrenuli su akciju prikupljanja pomoći kako bi mu olakšali prebroditi ove nedaće.24sata.hr