Majke tri devojčice ubijene u “Ribnikaru” napustile sudnicu tokom svedočenja dečaka koji je pucao!

Region

Tri majke dece ubijene u “Ribnikaru” napustile su sudnicu tokom svedočenja K. K., da bi se posle nekoliko minuta vratile unutra.

Majka Angeline Aćimović Natalija Aćimović, majka Mare Anđelković Dragana Anđelković i majka Katarine Martinović Miljana Martinović izašle su iz Specijalnog suda i izdvojile se sa strane, gde su zapalile cigaretu.

Nije poznato šta je razlog njihovog izlaska, ali roditelji ubijene dece često su izlazili sa suđenja i na prethodnim ročištima kako bi zapalili cigaretu ili ukoliko im je neki deo suđenja previše mučan.

Iako je rečeno da će Kosta Kecmanović svedočiti iz prostorije za zaštitu svedoka, odakle bi video sve u sudnici, a njega ne bi mogao da vidi niko, prema nezvaničnim informacijama, dečak svedoči za sudskom govornicom. Roditelji ubijene dece nalaze se u delu za publiku, koja je odvojena staklom.

Podsetimo, krivični proces vodi se protiv roditelja dečaka i instruktora u streljani, dok je vlasnik streljane priznao da je dao lažan iskaz i potpisao sporazum sa tužilaštvom, te je osuđen na šest meseci kućnog pritvora.

Kosta Kecmanović je svedok u postupku protiv svojih roditelja i nakon svedočenja, u kom će najverovatnije pričati o tome kako je došao u posed oružja svog oca, a potom će odgovarati na pitanja suda, tužilaštva, advokata, a pitanja mogu da mu postavljaju i okrivljeni i oštećeni.

(Telegraf.rs)