Majka poginula, otac i tri ćerke povređeni (FOTO)

Region

OVO JE PORODICA KOJA JE DOŽIVELA TEŠKU SAOBRAĆAJNU NESREĆU U BAČKOM PETROVCU Majka poginula, otac i tri ćerke povređeni (FOTO)

Teška saobraćajna nesreća na mostu DTD u Bačkom Petrovcu

I. P. vozio sa 1,48 promila alkohola u organizmu

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče oko podneva dogodila na mostu DTD u Bačkom Petrovcu, stradala je S.J. (38), dok su njen suprug i njihove tri ćerke stare 7, 9 i 10 godina povređene.

Kako je ranije pisao “Blic”, devojčice se nalaze se van životne opasnosti, jedna od njih danas je puštena kući iz Dečije bolnice u Novom Sadu.

– Jedna od povređene tri devojčice zadobila je lakše telesne povrede i juče je hospitalizovana radi detaljne dijagnostike ali će danas biti otpuštena na kućno lečenje. Druga devojčica je sa intenzivne nege prebačena na redovno odeljenje, dok je treća devojčica zadržana na odeljenju intenzivne nege na posmatranju i lekari je spremaju za hiruršku intervenciju. Sve tri devojčice su van životne opasnosti – rekli za “Blic” u Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta u Novom Sadu.

Otac devojčica Ž.J. (36) na nesreću zadobio je teške telesne povrede u saobraćajki u kojoj je poginula njegova supruga S.J. (38) i kako su rekli nadležni iz Kliničkog centra Vojvodine, on je trenutno hemodinamski stabilan.

Vozač koji je izazvao saobraćajku imao 1,48 promila alkohola u krvi
Kako smo ranije izveštavali, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bačkom Petrovcu uhapsili su državljanina Republike Hrvatske I. P. (37), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je juče u Bačkom Petrovcu izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je jedna osoba poginula, a povređene su četiri, među kojima troje dece.

Kako se sumnja, do nezgode je došlo, kada je I. P, koji je vozio sa 1,48 promila alkohola u organizmu, izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u suprotnu traku i udario u automobil u kojem se nalazila porodica iz Novog Sada.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje u trajanju do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Divljao pre tragedije
Podsetimo, crni “mercedes” koji je izazvao nezgodu kod Bačkog Petrovca u kom je poginula žena 38 dok su teško povređena deca od 7,9 i 10 godina kao i muškarac star 36, snimljen je kako divlja ulicama pre nego što je izazvao tragediju kod Bačkog Petrovca.

Kako se vidi na fotografijama objavljenim na Instagram stranici 192.rs, i automobil u kom je poginula žena je ceo zgužvan, od prednjeg dela nije ostalo apsolutno ništa.

Do nesreće je došlo na ulazu u Bački Petrovac iz pravca Novog Sada, a oba automobila koja su učestvovala u sudaru, smrskana su do neprepoznatljivosti.

Majka devojčica koja je teško povređena u udesu kod Bačkog Petrova je juče podlegla povredama nakon što je izvučena iz smrskanog automobila. blic.rs