ZAKUCAO SE U AUTOBUS pun putnika sa PROBNOM VOZAČKOM: Meštani Banstola u šoku zbog smrti Nemanje (18) koji je jutros poginuo kod Inđije, PORODICA U NEVERICI

Region

Nemanja Š. (18) koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na putu Novi Sad – Inđija kada se sudario sa autobusom, živeo je u porodičnoj kući sa roditeljima i bratom, a meštani su šokirani ovom tragedijom.

Kako saznaje “Blic”, Nemanja je živeo u Banstolu, fruškogorskom naselju na tromeđi Sremskih Karlovaca, Inđije i Iriga. Meštani su šokirani zbog tragedije koja se jutros dogodila i opisuju ga kao “dobro dete”.

Kako saznajemo, živeo je u porodičnoj kući sa roditeljima i starijim bratom.

Meštani su za “Blic” ispričali da su u novinama čuli za nesreću i da su u šoku.

“Oni su fina porodica, a Nemanju znamo kao dobro dete. Šokirani smo”, navodi jedan od meštana.

Podsetimo, Nemanja je izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu između Novog Sada i Inđije u kojoj je jutros povređeno 36 ljudi, a kako saznaje “Blic”, on je upravljao automobilom koji se zakucao u autobus pun putnika sa probnom vozačkom dozvolom i kretao se u smeru Inđije.

“Sve se desilo dok smo se mimoilazili”

– Nije to bila nikakva nasilnička vožnja. Ne znam šta se tačno dogodilo. Sve se desilo dok smo se mimoilazili. Odjednom smo videli automobil kako skreće u našu traku. Vozač je probao da ga izbegne, skrenuo je naglo desno ali nije uspeo da izbegne direktan sudar sa, kako smo kasnije saznali, momkom koji je upravljao automobilom – priča za “Blic” jedan od putnika u autobusu.

Na putu su vidljivi tragovi krvi, a u jarku delovi vozila koji su odvaljeni sa automobila i autobusa koji su učestvovali u udesu.

Kako se na snimcima sa društvenih mreža vidi, putnički autobus se prevrnuo u jarku, a delovi vozila rasuti su svuda po putu.

Oglasila se i škola koju je pohađao
Povodom stravične nesreće oglasila se i Tehnička škola “Mihajlo Pupin” u Inđiji, koju je pohađao nastradali mladić N. Š.

– Sa velikim žaljenjem saopštavamo da je učenik Tehničke škole „Mihajlo Pupin” N.Š. (18) izgubio život usled saobraćajne nesreće koja se dogodila rano jutros na putu Inđija – Novi Sad. Trenutno je u toku uviđaj od strane Policijske uprave Inđija i verujemo da ćemo više informacija imati uskoro – stoji na sajtu škole.

blic.rs