Ceo grad tuguje za doktorom Subašićem (40), dvoje dece ostalo bez oca: “Čovek koji je “dizao” iz mrtvih teško bolesne, kome su bezrezervno verovali”

Region

Aldin Subašić, radnik u sarajevskom Domu zdravlja ‘Omer Maslić’, preminuo je od infarkta u 40. godini
Ispraćen velikom kolona vozila iz doma zdravlja u kojem je radio

Kad umre dobar čovek, veliki broj ljudi tuguje za njim. A za Aldinom Subašićem, zdravstvenim radnikom iz Sarajeva, koji je preminuo 26. septembra, u 40. godini, sudeći po slikama, snimcima i videima, tuguje čitavo naselje.

Subašić koji je radio u sarajevskom Domu zdravlja “Omer Maslić”, sahranjen je danas na sarajevskom gradskom groblju Vlakovo. Kako se navodi u BIH medijima, mladić je preminuo iznenada, od infarkta.

Iza njega su ostala dvoje maloletne dece i supruga. Neizmerno tužni, prijatelji i porodica se na društvenim mrežama opraštaju od prerano izgubljenog Subašića.

Kolege neutešne nakon saznanja da je preminuo
” Izuzetan čovek koji je nesebično davao sebe bolesnima, čovek koji je ‘dizao’ iz mrtvih teško bolesne, kome su bezrezervno verovali, kojeg su voleli i s radošću dočekivali”, “Čast mi je što sam poznavala ovu dobru dušu i neizmerno tužna što nas je prerano napustio.“, “Divna duša, njegov osmeh plijenio je svaku kuću u koju je došao. Neka mu dragi Allah podari lepi džennet i sve džennetske lepote, a porodici saučešće da izdrže preveliku bol za divnim čovekom. Hvala ti za svu dobrotu koju si pružao pri svakom dolasku pacijentima.”, smenjivali su se komentari.

Kolege ga ispratile na večni počinak kolonom vozila
Reči pacijenata i kolega tokom opraštanja, posebno bole.

“Moj dobri doktore, neka ti je večni rahmet. Moje srce je tužno, ali si mnogo dobrog učinio.”, “Ostaće mi u sećanju njegove reči kada smo radili zajedno: „Ne brinite, sve ću završiti i biće sve dobro.” Požrtvovan na poslu, uvek nasmejan, dobar kolega i veliki čovek. Nedostajaćeš… Iskreno saučešće porodici, prijateljima i kolegama.”, “Uvek nasmejan, velikodušan, vredan, pomogao je mnogima, pa i meni. Uvek će ostati u lepom sećanju. Kada smo svi popadali od korone, on nas je podizao toplim rečima i srcem. Neka ti je laka zemlja.”, samo su neke od toplih reči koje su ostavljale kolege i pacijenti koji ga pamte po dobru.

Danas iza podneva, kao omaž prerano preminulom Subašiću, veliki broj kolega, ali i građana, napravili su najtužniju kolonu vozilima, odavši mu na taj način poslednji pozdrav pre sahrane

(Crna hronika).