Potez ovog mladoženje iz Srbije je dokaz da su prinčevi svuda oko nas: Mlada je bila presrećna

Region

Predivan gest mladoženje na dan venčanja

Na društvenim mrežama osvanuo je nesvakidanšnji snimak, sa kako se čini tipičnog venčanja u Mladenovcu, koji je osvojio srca svakog ljubitelja venčanja, ljubavi, ali i životinja.

Naime, video koji je objavila jedna svečana sala za proslave na svojoj Fejsbuk stranici, pod objavom: “Iznenađenje mladoženi za mladu”, postao je viralan jer je ovaj mladi muž odlučio da iznenadi svoju nevestu sa neočekivanim poklonom za venčanje. Snimak prikazuje svatove, koji izvode mladu sa vezanim očima ispred sale, i nakon reči mladoženje: “Je l može”, stvari postaju nestvarne.

Mladin osmeh oko glave, ali i svat koji se krsti u pozadini od iznenađenja, samo su bili nagoveštaj šta je zapravo poklon. Ispred mlade se pojavio ne jedan, nego dva prelepa bela konja, kojima je oduševljena žena odmah potrčala u zagrljaj.

Očigledno ljubiteljka ovih plemenitih životinja, mlada je sijala pozirajući sa svojim izabranikom i njihovim novim “ljubimcima”.

Društvene mreže, ko društvene mreže, neki su uvek našli da prokomentarišu nešto loše, ali onih koji su oduševljeni ovim gestom je bilo daleko više.

– Princ i princeza na belim konjima. Baš lepo – napisao je jedan korisnik fejsbuka što bi ujedno prikazalo čitavu ovu bajku nadomak Beograda.

Neka vam je sa srećom!

(Ona.rs)