KASANDRA OTKRILA ZAŠTO VIŠE NIKADA NE BI IGRALA TU ULOGU Iznela šok detalj o čuvenoj seriji, pa se prisetila peticije za njeno puštanje iz zatvora

Showbizz

Latinoamerička zvezda Koraima Tores koju su Srbi zavoleli u seriji “Kasandra”, koja se emitovala devedesetih godina, doputovala je u Beograd zbog poslovnog angažmana.

Naime, čuvena Kasandra je angažovana na seriji “Igre sudbine”, a sada je na konferenciji za medije otkrila detalje svog boravka, te nije krila oduševljenje zbog naše zemlje, ljubavi koju je dobila ovde, hrane koju je probala i provoda.

“Jako sam zadovoljna i zahvalna što ste svi vi ovde. Srce mi kuca od ljubavi što sam u ovom gradu i ovoj državi”, kaže ona i dodaje da se sjajno oseća u Srbiji.

“Ovde su ljudi ljubazni puni ljubavi i poštovanja. Znaju da iskažu svoja osećanja i poštovanje na nežan način i osećam se lepo primljeno i dočekano. Kao kod kuće. Iz produkcije su nas vodili u jedan restoran i tamo je bila uživo muzika, bilo je prelepo”.

Kako kaže, probala je i rakiju, a hranom je malo reći oduševljena.

“Pila sam medovaču. Mnogo mi se dopalo. Sve ono što sam probala mi se dopalo i meso, piletina, salata i sirevi. Jedem, jedem, jedem”, dodala je Tores

Na pitanje čega se seća iz perioda snimanja serije “Kasandra” i da li je u kontaktu sa nekim od kolega iz serije, odgovorila je:

“Sećam se ljubavi. Dobro se sećam bliskosti, emocija koje sam imala. Komuniciramo s vremena na vreme, ali se ne viđamo”, kaže Koraima.

Iako je ostvarila veliku popularnost kao Kasandra, rimejk ove serije se neće dogoditi, a sada je prvi put otkrila i zbog čega.

“Ne. Nažalost ne. Scenarista serije je preminula i pravo na seriju imaju njene ćerke i ne dozvoljavaju to. Drugo, ja više ne izgledam tako kao što sam izgledala. Nemam tu mladost.

Devedesetih godina fanovi popularne telenovela pisali su peticiju za puštanje Kasandre iz zatvora, što se događalo u seriji, a ona je sada istakla da se uvek toga rado seća.

“Jako sam emotivna po tom pitanju zato što mi glumci radimo da bi nam se verovalo, da bi publika živela sa nama, i kada se desi tako nešto to je najveći poklon koji može da vam se desi”, zaključila je glumačka zvezda.

blic.rs