Muhamed Mušija iz Kaknja kupio kuću i poklonio je sedmočlanoj porodici

Uncategorized

Pogledajte ovog izuzetnog čoveka, jer takvi se ne sreću svaki dan. Iako kupac kuće nije želeo da se ističe, mediji su otkrili njegov identitet – Muhamed Mušija iz Kaknja, koji je pokazao izuzetnu humanost. On je kupio kuću i poklonio je sedmočlanoj porodici Kičin iz Donjeg Vakufa, koja je preživljavala u skromnoj sobici od samo dvadesetak kvadrata, a najmlađi član porodice je beba od nekoliko meseci.

Muhamed je opisao emotivni trenutak kada je upoznao porodicu. Dok su sedeli kod notara, mladić iz porodice je plakao od sreće i neverice. Kada ga je Muhamed upitao zašto plače, mladić je odgovorio da ne može da veruje da će konačno imati svoj dom. Muhamed mu je sa osmehom rekao da je sve rešeno, da su sredstva na stolu i da nije potrebno sumnjati. “Džaba, kaže on, ja ne mogu da verujem…” prisetio se Muhamed, koji je iz svog džepa izvadio novac da pomogne potpunim neznancima.

Ova priča o humanosti i dobroti zaslužuje da bude ispričana širom sveta, jer nas podseća na snagu zajednice i važnost pomaganja onima kojima je to najpotrebnije. Muhamed Mušija je pravi primer ljudske dobrote, a njegova dela inspirišu mnoge da se uključe u pomoć onima u nevolji.

senzor.ba