NAJPOTRESNIJA SLIKA! “TUŽNU VEST JAVLJAMO…” Danijel u zagrljaju dečice, porodica ih sutra ispraća na večni počinak (Foto)

Region

Porodica Lazović i Bugarić sa mnogobrojnim prijateljima i rođacima objavila tužnu umrlicu na kojoj su njihovi stradali Danijel Lazović i njegovo troje dece, gde sve obaveštavaju o sahrani

Danijel Lazović (33) i njegovo troje dece, staro deset, sedam i jednu godinu koji su stradali u subotu u nesreći na putu Raška-Kraljevo, biće sahranjeni sutra na groblju kod crkve Svetih apostola Petra i Pavla u Postanji kod Novog Pazara.

Nesreća se podsetimo, dogodila u subotu oko 13.20 sati u mestu Bojanići kod Ušća, na putu Raška-Kraljevo. Porodica Lazović i njihova komšinica Dijana Kutlačić (27), koja je takođe poginula, bili su u automobilu marke “ford” koji se sudario sa vozilom PASARS Vojske Srbije kojim je upravljao M. V. kome je danas nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu određen jednomesečni pritvor. Mirjana Lazović Bugarić (32), supruga nastradalog Danijela, odnosno majka deče, jedina je preživela udes.

– Tužnu vest javljamo rodbini i rpijateljima da su naši Lazović Danijel, L., L. i M. tragično izgubili život dana 21. septembra 2024. godine. Opelo i sahrana će se obaviti u utorak 24. septembra 2024. godine na groblju kod Petrove crkve u 12 časova – umrlicu potpisuju ožalošćene porodice Lazović i Bugarić.

Inače, Danijel Lazović je od 2011. godine bio pripadnik Vojske Srbije, pa će tako prema rečima njegovih prijatelja za Kurir, biti organizovan i počasni vod.

Kako smo ranije pisali, Danijel Lazović je dan pre toga bio na vojnoj paradi u Batajnici, a na dan udesa je sa porodicom i komšinicom povodom praznika Mala Gospojina krenuo na sabor koji se održavao u manastiru Studenica. kurir.rs