Ovako je pukla bruka: Pojavio se novi snimak! Golman Boke krenuo na celu tribinu, nastao totalni haos

Region

U fantastičnom meču Superklasika između Boke Juniors i River Plejta, viđena je prava drama, koja će ostati upamćena po nizu kontroverzi i sukoba. Na prepunoj Bombonjeri, River je slavio minimalnim rezultatom 1:0, a meč je obeležio skandal u kojem je golman Boke, Serhio Romero, ušao u fizički sukob sa svojim navijačima.

Lanzini je doneo vođstvo Riveru, a onda je Himenez zatresao mrežu u 97. minutu za izjednačenje. Međutim, sudija Ramirez poništio je pogodak nakon VAR pregleda zbog igranja rukom, što je izazvalo bes i negodovanje kako na tribinama, tako i među igračima.

Nakon završnog zvižduka, situacija se dodatno pogoršala. Romero, koji je godinama bio stub odbrane reprezentacije Argentine i bivši golman Manchester Uniteda, našao se u verbalnom okršaju sa navijačima Boke, frustriranim zbog poraza.

Tako, na društvenim mrežama pojavio se i novi snimak na kojem se vidi da je oglman ušao u tunel, ali da je trpeo uvrede i dobaciavanja na koja nije ostao imun. Tako, pored svojih igrača se vratio, krenuo ka tribini, a zanimljivo, niko nije ni pokušao da ga zadrži.

Usledio je sukob i rasprava, koja je eskalirala kada je Romero odlučio da uđe na tribinu, što je izazvalo potpuni haos.

Dok su neki navijači pokušavali da napadnu golmana, drugi su pokušavali da smire situaciju. Zahvaljujući intervenciji igrača i osoblja, sukob je na kraju obustavljen, ali ne bez posledica. Ovaj incident bacio je senku na jedan od najvećih fudbalskih derbija na svetu, dok će Romero zasigurno biti pod lupom zbog svog neuobičajenog ponašanja.

Pogledajte kako je sve izgledalo na licu mesta:

(Telegraf.rs)