detalji nesreće u kojoj su poginuli gazda najpoznatije plaže u Crnoj Gori i devojka

Region

Novopazarac Almir Aljović i njegova saputnica tragično su poginuli u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u blizini Inđije, na autoputu prema Novom Sadu. Nesreća se desila oko 23 sata, kada je automobil kojim je upravljao Almir sleteo s puta pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima.

Prema prvim informacijama s lica mesta, Almir je preminuo na mestu nesreće od teških povreda zadobijenih tokom sudara, dok je njegova saputnica prevezena u bolnicu sa ozbiljnim telesnim povredama. Nažalost, uprkos naporima lekara, i ona je kasnije preminula.

Policija, Hitna pomoć i vatrogasci brzo su stigli na mesto nesreće. Saobraćaj na toj deonici puta bio je obustavljen satima dok je trajao uviđaj. Zbog siline udarca, automobil je potpuno smrskan, pa su vatrogasci morali da koriste specijalnu opremu kako bi izvukli unesrećene iz vozila. Telo Almira prebačeno je na Institut za sudsku medicinu, gde će se obdukcijom utvrditi tačan uzrok smrti.

Prema izveštajima portala Sandžak danas, Almir je bio poznat po tome što je dugo godina živeo i radio u Švajcarskoj, ali je često boravio u Novom Pazaru i Ulcinju, gde je bio vlasnik kafića na popularnoj plaži “Pearl beach” u naselju Štoj.

Njegova sahrana, odnosno, dženaza, održaće se sutra.

(Telegraf.rs/sandzakdanas.rs)