Majka dvije djevojčice je saznala da će dobiti dobiti još jednu kćer, a njena reakcija je mnoge rabjesnila

Svijet

Mnogi su u komentarima osudili majčino ponašanje, a scenu opisali kao “tužnu i jadnu”.

Gotovo svaki dan imamo priliku vidjeti neku novu ideju za otkrivanje spola bebe i različite reakcije roditelja – uglavnom onih na koje ni oni sami nisu ponosni.

Pogotovo budući očevi, koji znaju biti vrlo nemarni prema trudnicama pored sebe. No, ovaj posljednji slučaj potpuno je drugačiji od onoga na što smo navikli, jer je u prvi plan izbilo neočekivano i u najmanju ruku šokantno ponašanje buduće mame.

Naime, roditelji dviju kćerkica očekuju treću bebu te su u skladu s trendom za kojim su poludjele mase diljem svijeta odlučili otkriti spol djeteta koje će uskoro roditi.

Majčino ponašanje je mnoge razočaralo
Kako se sve to snima, pa namjerno od strane organizatora ‘događaja’, ili podmuklo netko od prisutnih, objavi na društvenim mrežama, nerijetko svjedočimo scenama u kojima se budući tate uzbuđeno raduju kada saznaju da će dobiti sina ili trče u zagrljaj kumovima i prijateljima, dok su žene zatečene neočekivanom nepažnjom.

U najnovijem videu, suprotno svemu navedenom, majčino razočarenje još jednom djevojčicom razočaralo je veliki broj korisnika društvenih mreža.

A što se dogodilo sa snimkom koja sada “hara” internetom? Pa, budući roditelji su u rukama držali konfete koje su trebali ‘aktivirati’ čim bi se iza zida s fotografijama pojavio ružičasti ili plavi dim – onakav koji bi se pojavio sinkronizirano s njihovim konfetima i ‘rekao’ im je li na putu dječak ili djevojčica.

Kad je trudnica vidjela da će postati majka još jedne kćeri, razočarano i iznervirano bacila je na pod kartonsku kutiju s konfetima i svojim gestama svima jasno dala do znanja da se nada i moli da će treći put budi dječak.

Njezin suprug bio je suzdržan u svojoj reakciji i čak se činilo da je vrlo zadovoljan ishodom.

“Zašto javno otkriva svoj spol ako će biti tako vidno razočarana?”
U komentarima su osudili ponašanje majke, scenu opisali kao “tužnu i jadnu” te je pitali zašto organizira otkrivanje spola ako postoji mogućnost da ovako sramotno reagira, jer najvažnije je da dijete bude zdravo.

Neki su se čak pokušali i našaliti, pa su napisali da je sigurno tako reagirala jer zna da će se “morati truditi dok ne dobiju sina”.

A što je, zapravo, izazvalo toliko razočarenje u majčinim očima, znaju samo ona i njezin suprug, no sigurno su se dosad već navikli na tu vijest.

Budući roditelji, sretno i neka je beba živa i zdrava!

novizivot.net