Emotivan susret Maje Jevtić i njenog sina sa Marijom Šerifović u Sarajevu nakon godinu dana (VIDEO)

Showbizz

Pop zvezda Marija Šerifović napravila je juče pravu pometnju u centru Sarajeva kada je u jednoj ćevabdžinici organizovala druženje sa fanovima.

Na stotine ljudi došlo je da porazgovara sa Marijom i pojede porciju ćevapa, a među njima bila je i finalistkinja „Zvezda Granda“ Maja Jevtić.

Maja je sa svojim sinom Lazarom došla da pozdravi nekadašnju mentorku, a njihov susret izazvao je lavinu emocija.

-Svečano smo se sreli i upoznali. Lazar sa mentorkom – napisala je Maja Jevtić na svom Instagram nalogu.

Marija je odmah reagovala na ovu njenu objavu, pa je još jednom naglasila da je znala da će Maja roditi sina iako pevačica do porođana nije znala pol bebe.

-Rekoh ti ja tamo pred finale da će biti dečak – napisala je Marija uz fotografije sa Majom i malim Lazarom.

Podsetimo, Marija je juče otkrila da želi da počasti sve dobrim ćevapima jer je nedavno postala majka, ali i jer je njenoj majci Veri bio rođendan.

–Majka Mara časti večeras, imamo puno razloga za slavlje, pored toga što sam postala majka, evo i Verin je rođendan bio nedavno. Na kraju krajeva da slavimo život, tako da se razumemo, ja večeras idem da pojedem mojih pet ćevapa, a svaka osoba koja dođe večeras u 19h, bilo da je fan, bilo da nije, možda je samo naprosto gladna ili šta god, dođite u 19h, časti majka Mara– poručila je Marija pre nego što se uputila u Sarajevo. grand.nova.rs