Goga Sekulić je rasplakala Jovanu Jeremić zbog emotivne ispovesti o sinu: “Poremetio mu se razvoj nakon…”

Region

Pevačica Goga Sekulić nedavno se, gostujući u jutarnjem programu na Pinku, rasplakala dok je govorila o sinu, ali je uspela da raspalače i voditeljku Jovanu Jeremić.

Naime, Goga je nakon nesreće koju je doživela, kada ju je udario auto na pešačkom prelazu, gostovala kod Jovane.

Još tada je Goga otkrila da joj sin kasni u razvoju, kada se i rasplakala.

– To me je jako potreslo. Moje dete kasni u razvoju u majka mu je napotrebnija, a posao i sve to je najmanje bitno. Izdala sam album pre mesec dana, uložila sam mnogo truda i novca u ovo – rekla je Goga.

Nakon njene emotivne priče, suze nije mogla da suzdrži ni Jovana, koju je ganula priča, pogotovu jer se radi o detetu.

– Ja ću slomljena, ako treba sa pet štaka, da vodim svoje dete u vrtić i na časove, jer moje dete kasni u razvoju. I onda kada čitam neke natpise, eto estrad, a osiguranje. Koje osiguranje može da reši moj stvarni problem? – rekal je Goga, na šta se nadovezala Jovana:

Ti si lavica, ti si jaka – nadovezala je Jovana.

– Jesam jaka žena, ali sam i emotivna kada čitam neke komenatre ljudi koje prolaze te neke životne situacije, pa šta mene briga, ja sam samo rekla “Bože, pomozi mi da ostanem zdrava i živa svom dete”. Tu traumu koju sam doživela, ne daj Bože nikome -otkrila je Goga.

– Dete mi je zdravo, ali nakon vakcine koju je primio i bio prehlađen, malo mu se poremetio razvoj, tačnije u govoru. Moje dete svakodnevno ima nakon vrtića tretmane, ide kod logopeda, defektologa i svuda i to radim isključivo ja – navela je.

(Telegraf.rs)