Majka dve devojčice saznala da će dobiti JOŠ JEDNU ĆERKU, a zbog njene prve reakcije KLJUČA KRV od besa: Ovo pitanje ostaje BEZ ODGOVORA

Svijet

Gotovo svakodnevno imamo prilike da vidimo neku novu ideju za otkrivanje pola bebe i različite reakcije roditelja – uglavnom one na koje ni sami nisu ponosni. Pogotovo budući očevi, koji umeju da budu vrlo nemarni prema trudnim ženama pored sebe. Ipak, ovaj poslednji slučaj je posvemu drugačiji od onog od čega smo navikli, zbog toga što je u prvi plan izbilo neočekivano i u najmanju ruku šokantno ponašanje buduće majke.

Naime, roditelji dve malene ćerke očekuju treću bebu i odlučili su da, u skladu sa trendom za kojim su poludele mase širom sveta, otkriju pol deteta koje će uskoro roditi. Kako se sve to snima, pa namerno od strane organizatora ‘gogađaja’, ili podmuklo od strane nekog od prisutnih, kači na društvene mreže, često svedočimo prizorima na kojima se buduće tate egzaltirano raduju prilikom saznanja da će dobiti sina ili trče u zagrljaj kumova i prijatelja, dok žene ostaju zatečene neočekivanom nepažnjom. Na najnovijem snimku, suprotno svemu pomenutom, razočaranje majke zbog još jedne devojčice razočaralo je veliki broj korisnika društvenih mreža.

A šta se sve desilo na video zapisu koji sada ‘hara’ internetom? Pa, budući roditelji su držali konfete, koje je trebalo da ‘aktiviraju’ u trenutku kada se iza zida za fotografisanje pojavi dim u roze ili plavoj boji – onoj koja će se sinhronizovano pojaviti i njihovim konfetama i ‘reći’ im da li je na putu dečak ili devojčica.

Kada je trudna žena videla da će postati mama još jedne ćerke, razočarano i iznervirano je bacila karton od konfeta na pod i jasno pokretima svima stavila do znanja da se nadala i molila da će treći put, ipak, biti dečak.

Njen suprug je bio suzdržan u reakcija, a čak se činilo da je bio i vrlo zadovoljan ishodom.

“Zašto javno otkriva pol, ako će se tako vidno razočarati?”
U komentarima su osudili ponašanje majke, scenu opisali kao “tužnu i jadnu” i pitali je – zašto organizuje otkrivanje pola, ako postoji moućnost da tako sramotno odreguje, jer je najvažnije da dete bude zdravo.

Pojedini su pokušali i da se našale, pa su napisali da je ona sigurno tako odreagovala jer zna da će “i dalje morati da pokušavaju, dok ne dobiju sina”.

A šta je, zapravo, izazvalo takvo vidino razočaranje majke, zna samo ona i njen suprug, ali na novosti su se do sada sigurno već i navikli.

Budući roditelji, srećno i neka je beba živa i zdrava samo!

zane.blic.rs