Mina pre 2 meseca rak nije imala, sada se vratio agresivniji nego ikad i potrebni smo joj svi! ŽELIM DA ŽIVIM

Region

“Želim da znate da ja jako ŽELIM DA ŽIVIM i da ne gubim nadu!”: Lepa Mina pre 2 meseca rak nije imala, sada se vratio agresivniji nego ikad i potrebni smo joj svi!

Mina Pošarac (23) iz Rume boluje od agresivnog tumora koji se u najvećem broju slučaja javlja na mozgu, međutim, njoj je otkriven na kičmi. Cela Srbija zavolela ju je zbog neverovatne borbenosti kojom je svaki put prkosila opakoj dijagnozi. Nažalost, sada su stigle loše vesti – potrebniji smo joj nego ikad.

Ova hrabra devojka, koja se dugo bori sa agresivnim tumorom, oglasila se na svom Instagram profilu i navela da su joj se “leđa potpuno otvorila”, te da nema vremena da stigne do Turske i da se u Srbiji sve zakazuje na nekoliko dana.

– Nadam se da ću uspeti. Sad je najpotrebnije! – poručila je.

Bolest se vratila krajem juna
Mina je krajem juna svoje pratioce na Instagramu ražalostila ne tako lepim vestima, tumor se vratio, i ne samo da se vratio, već se i proširio na još dva pršljena.

– Baš ovih dana razmišljam kako dugo nisam objavila sliku ali znam da definitivno nisam mislila da će to da bude ova… Eto me, ponovo… Pre dva meseca sve je bilo u redu, raka nije bilo – napisala je ona u objavi.

Kako je dalje objasnila, u tom periodu počela je da oseća abnormalne bolove, počele su da joj se oduzimaju noge, osećala je slabost u rukama, ali niko joj nije verovao jer su nalazi bili dobri.

Kako je dalje objasnila, u tom periodu počela je da oseća abnormalne bolove, počele su da joj se oduzimaju noge, osećala je slabost u rukama, ali niko joj nije verovao jer su nalazi bili dobri.

Tumor se vratio, agresivnije nego ikad pre

Zakazujem kontrolni magnet jer osećam da nije dobro, dobro poznajem svoje telo. I nažalost, opet sam u pravu. Samo je sada još gore. Vratio se i proširio na još dva pršljena više, ka glavi – dodala je ona.

S obzirom na to da, kako kaže, nema privilegiju da više išta čeka, mora da ide na sve ili ništa, jer ako se i malkice proširi može da ostane bez funkcije ruku.

– Zato dok još mogu da vam napišem i obratim se ovim putem, želim da znate da ja jako želim da živim i ne gubim nadu da ću pobediti i ponovo stati na svoje noge. Mama mi je rekla, Mico tri puta ti je pupčanik bio obmotan oko vrata i rodila si se, i ovo ćemo pobediti iz trećeg puta! – zaključila je hrabra Mina.

Evo kako možete da pomognete Mini
Pomozimo Mini da dobije borbu.

Za Minin život pošaljite 1471 na 3030, jednokratna pomoć od 200 dinara

Dinarski račun: 160-6000001615237-70

Devizni račun: 160-6000001616536-53

blic.rs