Tragedija gromade od čoveka: Ilija iznenada preminuo u 37. godini!

Svijet

Poznati češki bodibilder Ilija Golem preminuo je iznenada u 36. godini života, a uzrok smrti i dalje nije objavljen u javnosti.

Iako mu je pravo ime bilo Ilija Jefimčuk, Čeh je u svetu bodibildinga bio poznat kao Ilija Golem, a nosio je i nadimak “Mutant”.

Osim što je bio bodibilder, Ilija je za život zarađivao i kao fitnes instruktor, a preminuo je sa punih 36 godina.

Njegova smrt potresla je svet bodibildinga, a fanovi na društvenim mrežama iskazuju neizmernu tugu.

– To nisu godine u kojima se treba završiti život, bez obzira na okolnosti. Tužno je čuti da je neko tako mlad otišao – jedan je od srceparajućih komentara.

Čeh je u svet bodibildinga ušao još kao tinejdžer, a jedan velikan mu je bio apsolutni idol.

– Sve što sam znao je da sam želeo da imam grudi i bicepse kao Arnold Švarceneger – rekao je Golem 2020. godine u razgovoru za “Muscular Development”..

Ilija je bio visok 185 centimetara i pre smrti je imao skoro 160 kilograma, a težio je ka tome da preskoči tu granicu od 160 kilograma, a da istovremeno ima jako nizak procenat telesne masti.

Nikada nije krio da je u određenim periodima života bio na ishrani koja je zahtevala da jede više od 15.000 kalorija dnevno!

Podsetimo, Ilija Golem nije prvi bodibilder koji je preminuo ove godine, pošto su pre njega svet napustili već Kristofer Berner, Daga Fruči, Danijel Brodhurst i Kevin Gebhart. sportal.blic.rs