Kineskinja se udala za Srbina, fotografije sa venčanja ODUŠEVILE internet: Nova SRPSKA SNAJKA uskoro će postati majka – čestitke pljušte

Region

Venčanje Srbina Dejana Jovanovića i Kineskinje Xue Leng oduševilo je društvene mreže.

Kineskinja Xue Leng i Dejan Jovanović venčali su se u Beogradu i istog časa fotografijama sa svadbe “zapalili” mreže. Nesvakidašnji mladenci – mlada Kineskinja, mladoženja Srbin, a iz njih prosto isijava ljubav. Dovoljno da slike sa venčanja dobiju više od 6.600 lajkova i pregršt čestitki i lepih želja za dugovečno bračno putovanje.

Xue i Dejan uskoro će postati roditelji, budući da je mlada trudna.

“Čestitam od srca, sećam te se kao male slatke devojčice, a sada ćeš ti biti mama. Čuvajte se, volite se i poštujte jedno drugo”, napisala je jedna korisnica.

“Čestitke od srca, mislim da ćete biti sjajni roditelji”, dodala je druga.

Srećnu vest o trudnoći Xue Leng podelila je u julu na svom Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Xue leng (@mala.kineskinja)

Nova srpska snajka je na svom Jutjub kanalu objavila video snimak kompletne pripreme za venčanje do same ceremonije koja je održana u srpskoj prestonici.

“Sad je 8 sati. Zvala me je žena da mi radi kosu. Ja sam na redu i mama je tamo. Malo sam nervozna, ali nema veze”, rekla je na početku snimka koji je nazvala “naša svadba – pala sam preko praga”.

Snimak detaljno prikazuje kako je tekao proces šminkanja mlade za najvažniji dan u njenom životu, te dolazak svatova, a onda i samo venčanje.

 

Xue Leng dugo živi u Srbiji i savršeno priča naš jezik. Živela je u Kini sa babom i dedom, dok su roditelji bili u Srbiji, pa im se priduržila 2017. godine. U Srbiji je završila srednju školu, a proslavila se na drštvenoj mreži TikTok gde je i te kako popularna. Na Instagramu se predstavlja kao Mala Kineskinja i ima više od 82.000 pratilaca. zena.blic.rs