Naš glumac moćnom pesmom se oprostio od Bore Đorđevića: Oduševio je i njegovu sestru poznatu pevačicu

Uncategorized

Srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac,Ivan Mihailović, oprostio se od Bore Đorđevića emotivnom pesmom.

Brojne poznate ličnosti su podelile dirljive oproštaje, ali Ivanov je nekako poseban jer je on iskombinovao stihove najvećih hitova Riblje Čorbe

Pesmu prenosimo u celosti:

– Teško je. Uvek je teško kada ode pesnik. Radio si šta god si hteo. Niko nije mogao da ti zabrani. Pi*ao si uz vetar. Nadam se da ćeš se napiti i pevati na sopstvenoj sahrani. Znao si da ovaj život ima krupan nedostatak, jer koliko god da traje uvek bude kratak.

Želim ti da gore negde, ustvari, nisu licemeri i go*nari, da ima neka reka i pored nje lepa trava meka, da sunce izlazi i zalazi, a da svanuća budu bar upola lepa kao ona iznad crkve Sv. Marka. A mi, što smo još tu, dok budemo tražili odgovor na pitanje da li je ljudski rod zasluio Nojev brod, gradićemo svoj mali svet i oko njega kineski zid.

I opet se nadam, druđe, da ulaz u neki bolji i pravedniji svet, ne košta više od dva dinara. I kad odeš gore, nemoj više gledati dole, jer videces prizore potresne – napisao je Ivan, a Borina sestra, čuvena pevačica Biljana Krstić se mladom glumcu zahvalila na pesmi.

– Pozdrav pesniku… Dragi Ivane hvala na ovom prelepu teksu o Bori – uz emotikon srca.

(Telegraf.rs)